Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Σαλαμαστράκης: «Μας αδίκησαν»

Σαλαμαστράκης: «Μας αδίκησαν»

0
salamastrakis2
Dodekanisos
Ο εκ των πρωταγωνιστών του εκτός έδρας παιχνιδιού του Διαγόρα με τον Εθνικό Αστέρα, κεντρικός αμυντικός των «κυανέρυθρων» Γιώργος Σαλαμαστράκης μίλησε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό TOP FM  Δωδεκανήσου (στην εκπομπή του Δημήτρη Δραγάτη) για το παιχνίδι της Καισαριανής με τον Εθνικό Αστέρα. Ο Σαλαμαστράκης στάθηκε στις δύο αποβολές του Ζλάτκοβιτς και του Πουλόπουλου, ενώ αναφέρθηκε και στην κακή διαιτησία που είχε η ομάδα του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το ματς της Καισαριανής: «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, κερδίσαμε πέναλτι στα πρώτα λεπτά, όμως θεωρώ ότι έγινε λάθος στην υπόδειξη του πέναλτι του Εθνικού Αστέρα. Δεν έγινε καν φάουλ από τον Πουλόπουλο στη συγκεκριμένη φάση, αντίθετα ο επιθετικός του Αστέρα είναι αυτός που κάνει επιθετικό φάουλ. Από κει και πέρα αποσυντονιστήκαμε με αυτό το σφύριγμα αλλά στη συνέχεια καταφέραμε και το γυρίσαμε πριν από το ημίχρονο. Για την αποβολή του Ζλάτκοβιτς, μίλησα μετά το ματς με τον εκφωνητή του αγώνα και μου είπε ότι ήταν λίγο αυστηρή η 2η κάρτα».
Που κρίθηκε: «Το δυνατό μας σημείο φέτος είναι οι στημένες φάσεις, όμως χθες (σ.σ Δευτέρα) αυτό μας στοίχισε αφού δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένα. Ασφαλώς και δεν τα ισοπεδώνουμε όλα με μια ήττα, η πορεία μας φέτος είναι φανταστική, αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι στο ξεκίνημα της σεζόν δεν είχαμε ως στόχο την άνοδο αλλά τη σωτηρία. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, παίζουμε τη μπάλα μας και προσπαθούμε να το κερδίσουμε».
Για τα επεισόδια του ημιχρόνου: «Στο ημίχρονο κάποιοι παράγοντες της ομάδας του Εθνικού Αστέρα χτυπούσαν τα τζάμια στα αποδυτήρια και παραλίγο να τραυματιστούν δύο ποδοσφαιριστές μας. Προφανώς  έβλεπαν ότι το παιχνίδι χανόταν για την ομάδα τους και προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας. Σε καμία περίπτωση δεν επηρεαστήκαμε από τα επεισόδια, αλλά θεωρώ ότι σταθήκαμε πολύ καλά».
Για τις αποβολές του «γηραιού»: «Οι περισσότερες από τις αποβολές μας φέτος ήταν άδικες και υπερβολικές, ενώ να προσθέσω ότι και η  κόκκινη που δέχθηκε ο Πουλόπουλος, λίγο πριν τη δεχθεί προκλήθηκε από τον αντίπαλό του. Δεν λέω ότι ήταν άδικη αλλά «απάντησε» σε πρόκληση αντιπάλου του. Από κει και πέρα, αυτό που έχω καταλάβει φέτος είναι πως επειδή δείχνουμε πολύ καλό πρόσωπο σε κάθε αγώνα, όλοι ψάχνουν τρόπους πως θα μας σταματήσουν».
Για την αμυντική λειτουργία: «Για τα τέσσερα γκολ που δεχθήκαμε ασφαλώς και είμαστε στενοχωρημένοι αλλά πιστεύω ότι θα μας κάνει καλό στη συνέχεια  και θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας».
Για παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Για τον ΟΦΗ πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, δε φοβόμαστε κανέναν, όπως πάντα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα πάμε να το κερδίσουμε. Από τη στιγμή που εξασφαλίσαμε τη σωτηρία μας κοιτάμε τι θα πάρουμε από το κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Αν κερδίσουμε τον ΟΦΗ θα έχουμε κίνητρο να κυνηγήσουμε τον Παναιτωλικό. Για τη συνέχεια το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο, όμως θεωρώ ότι για κάποιες ομάδες τα επόμενα παιχνίδια είναι τελικοί. Με τον ΟΦΗ περιμένουμε να είναι ένα δυνατό ντέρμπι, εμείς θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας και όπως πάντα θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments