Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Σ. Πέτσας: θα συζητηθεί εκ νέου η διάκριση των καταστημάτων

Σ. Πέτσας: θα συζητηθεί εκ νέου η διάκριση των καταστημάτων

0
Dodekanisos

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας μιλώντας σε εκπομπή του OPEN έκανε γνωστό πως τις επόμενες ημέρες θα συζητηθεί εκ νέου η διάκριση των καταστημάτων σε μεικτά και σε αμιγή. 

Φαίνεται πως η μεγάλες αντιδράσεις από τον κόσμο και η πρόθεση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εστιατορίων και κέντρων διασκέδασης να μην ανοίξουν τα μαγαζιά τους μόνο σε εμβολιασμένους έχει κάνει την κυβέρνηση να ετοιμάζεται να πάρει τα μέτρα πίσω. 

Πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και ψηφοφόροι της έχουν πάρει θέση ξεκάθαρα υπέρ των μέτρων διαχωρισμού το τελευταίο διάστημα και σε περίπτωση αναδίπλωσης θα είναι βαθιά δυσαρεστημένοι από την κυβέρνηση.

Από την άλλη πλευρά πολλοί που έχουν ταχθεί κατά των μέτρων διαχωρισμού θα θεωρήσουν την αναδίπλωση της κυβέρνησης ως μια ξεκάθαρη νίκη και θα εντείνουν τις διαμαρτυρίες τους ακόμα πιο πολύ στο μέλλον, κάτι που θα δυσκολέψει περισσότερο την κυβέρνηση να πάρει μη δημοφιλείς αποφάσεις.

Σε κάθε περίπτωση η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι δύσκολή για την κυβέρνηση που δείχνει ιδιαίτερα απρόθυμη να αναλάβει το πολιτικό κόστος μιας ξεκάθαρης απόφασης σχετικά με τα προνόμια των εμβολιασμένων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments