Αρχική Αθλητικά νέα Α.Σ. Χάλκης και Ολυμπιακός με κοινό όραμα

Α.Σ. Χάλκης και Ολυμπιακός με κοινό όραμα

0
Dodekanisos

Σήμερα το μεσημέρι στις 1.30 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Κρέστεν Ρουαγιάλ» η συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε ο Α.Σ. Χάλκης με την παρουσία των εκπροσώπων του Ολυμπιακού, με την ευκαιρία της συνεργασίας των συλλόγων σε επίπεδο Ακαδημιών στο νησί μας, η οποία θα ξεκινήσει την λειτουργία της στα μέσα του ερχόμενου Σεπτεμβρίου.

Ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Α.Σ. Χάλκης, Νίκος Γιορδαμνής, αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους έδωσε τον λόγο στον υπεύθυνο προπονητή της σχολής ποδοσφαίρου στην Ρόδο.

Άγγελος Φραγκάκης

«Καλωσορίζω με την σειρά μου τον κ. Νάνο Βασίλη Νάνο διευθυντή των σχολών του Ολυμπιακού «Θρύλος Α.Ε.» και τον διευθυντή της Ακαδημίας κ. Κυριάκο Καραταϊδη. Να ευχαριστήσω επίσης τον κ. Αλέκο Κακλαμάνο και τον κ. Ανδρέα Τσακμακίδη, οι οποίοι είναι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με τους οποίους υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία και θα μας βοηθήσουνε μελλοντικά. Πρωταγωνιστής της σημερινή συνάντησης είναι ο Ολυμπιακός  και νοιώθω πολύ περήφανος που συνεργάζομαι με αυτή την μεγάλη ομάδα, την μεγάλη ΠΑΕ που είναι πλέον ευρωπαϊκή, παγκόσμια.

Νάνος Βασίλης

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Σκοπός αυτής της συνεργασίας και μέσα από αυτές τις συνεργασίες που κάνουμε με όλες τις σχολές, ο Ολυμπιακός έχει ένα δίκτυο περίπου πέντε ζωνών Ελλάδα- Κύπρο-Αμερική και πρόσφατα Λονδίνο. Ουσιαστικά δεν είναι μόνο η αξιοποίηση του ταλέντου, η αξιοποίηση ανταγωνιστικών παικτών αλλά και να δώσουμε στα παιδιά κίνητρο να συμμετέχουν να αθλούνται και μέσα από πρωτοβουλίες να γίνουν και να σταθούν ενεργοί πολίτες. Θέλουμε μέσα από τις σχολές ποδοσφαίρου, διότι ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, να συμμετέχουν σε κοινωνικές δραστηριότητες, να αποκτήσουν  ευαισθησίες και φυσικά να προσφέρουν, αν θέλετε, με τον δικό τους τρόπο προς κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί από την πρώτη στιγμή που γνώρισα το επιτελείο της σχολής, διαπίστωσα ότι υπάρχει ένα όραμα και φυσικά αγάπη. Χωρίς να το αγαπάς αυτό που κάνεις δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα. Επιπλέον, ένα σημαντικό είναι ότι το επιτελείο στον Ολυμπιακό είναι μια οικογένεια, στον Ολυμπιακό αυτό πρεσβεύουμε και δείγμα είναι πως μαζί μας είναι ο διευθυντής της Ακαδημίας ο κ. Καραταϊδης.

Υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό ενοποίηση μεταξύ τμημάτων υποδομών και σχολών του Ολυμπιακού, με σκοπό να ακολουθούμε τον ίδιο προπονητικό προγραμματισμό και φυσικά να έχουμε την ίδια φιλοσοφία και κοινό όραμα»

Κυριάκος Καραταϊδης

«Κι εγώ από την πλευρά μου θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας εδώ. Θέλω πρώτα-πρώτα  σαν άνθρωπος και μετά σαν άνθρωπος του Ολυμπιακού να ευχαριστήσω τα παιδιά για την φιλοξενία εδώ. Έχω ακούσει πολλές φορές από τον κ. Νάνο, και τον έχω ρωτήσει γιατί είμαι και εγώ ένα κομμάτι αυτής της συνεργασίας παρά το ότι είμαι διευθυντής των Ακαδημιών και αυτό δεν είναι τυχαίο, να μου πει για λόγο γίνονται οι αξιολογήσεις των ανθρώπων που θα βάλουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η συνεργασία με τα παιδιά εδώ τον κ. Φραγκάκη, τον πρόεδρο κ. Συντιχάκη και τον κ. Αγγελόπουλο, που δείχνει πραγματικά τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός αξιολογεί τους ανθρώπους με τους οποίους θέλει να πορευτεί. Το όραμα είναι κοινό, συμφωνώ απολύτως με τον Βασίλη, διότι ήταν πάρα πολύ σημαντική απόφαση που πήραν τα παιδιά και νομίζω το κράτος θα βοηθήσει πολύ. Γνωρίζω από παλιά όταν ερχόμουνα σαν ποδοσφαιριστής με τον Ολυμπιακό, ότι έχει τεράστια δυναμική στην Ρόδο ο Ολυμπιακός αλλά βέβαια αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι. Νομίζω ότι υπάρχουν οι προδιαγραφές, πήρα μια εικόνα από το γήπεδο, υπάρχει μέλλον, υπάρχει όραμα, είναι μια οικογένεια τα παιδιά. Είναι δύσκολο το έργο το ξέρουν και οι ίδιοι. Θα είμαστε συμπαραστάτες από κοντά και δεν είναι τυχαίο που βρίσκομαι εδώ μαζί με τον Βασίλη. Είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή συνεργασία γιατί μέσα από τις σχολές υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά τα οποία αυτή την στιγμή στελεχώνουνε τα τμήματα τα ανταγωνιστικά των ακαδημιών. Γιατί όχι και αύριο παιδιά από αυτή εδώ την σχολή να μπορούν ανέβουν στο προπονητικό κέντρο στο Ρέντη και να δούνε από μια άλλη οπτική γωνία και να παλέψουν αυτό το όνειρο και να παίξουν στην μεγάλη ομάδα».

Κακλαμάνος-Τσακμακίδης

Χαιρετισμό έκαναν και οι παλαίμαχοι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού κ.κ. Κακλαμάνος και Τσακμακίδης που δήλωσαν περήφανοι για τον Ολυμπιακό και έδωσαν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Α.Σ. Χάλκης, οι οποίοι κατάφεραν εκείνο που δεν πέτυχαν άλλοι μεγάλοι παράγοντες του νησιού και ομάδες. Παράλληλα εξέφρασαν την άποψη πως θα γίνει κάτι καλό και σοβαρό από αυτή την συνεργασία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments