Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Rugby: Πρωταθλητές Ελλάδας οι «Ιππότες»!

Rugby: Πρωταθλητές Ελλάδας οι «Ιππότες»!

0
ragbi
Dodekanisos

Οι Ιππότες Ρόδου, αναδείχθηκαν πανάξιοι πρωταθλητές Ελλάδας 2013- 2014.
Ο τελικός διεξήχθη στο γήπεδο του Άρη Πετρούπολης και αποτέλεσε το διαμάντι στο στέμμα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράγκμπυ Λιγκ που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπυ Λιγκ.
Ήταν κυριολεκτικά το καλύτερο φετινό παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό.
Τα είχε όλα: Ένταση, πάθος, δύναμη, εντυπωσιακές μάχες και αγωνία.
Οι Ιππότες μπήκαν ορεξάτοι στο γήπεδο με σκοπό να “καθαρίσουν” γρήγορα τη νίκη.
Ο Λαμπούσης, μετά από μια συντονισμένη προσπάθεια των φιλοξενούμενων, κατάφερε να αξιοποιήσει ρήγμα στην άμυνα του Άρη και να κάνει το πρώτο άγγιγμα από τη δεξιά πλευρά.
Το 6-0 διαμορφώθηκε από τη μετατροπή από τον Μπόσμο.
Αυτή η ενέργεια των Ιπποτών αφύπνισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι χάρη στη δυνατή άμυνα, κέρδισαν χώρο και επέτρεψαν στον Καρεφίλη να πετύχει ένα πολύ δύσκολο άγγιγμα και τον Βαλασσά να ισοφαρίσει σε 6-6.
Η ομάδα της Ρόδου, χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να ανασυγκροτηθεί. Η διαρκής προσπάθεια όμως, ανταμείφθηκε στο τέλος. Ο παντελής Αρφαρας χρησιμοποίησε το πλεονέκτημα δύναμης που έχει και κατάφερε παλικαρίσιο άγγιγμα, δίνοντας στην ομάδα του το προβάδισμα (6-10).
Ακολούθησε ο Μπακαρης με άγγιγμα και ο Μπόσμος με μετατροπή, για να ολοκληρώσει ο (ευχάριστη έκπληξη) Κωτιάδης με άγγιγμα που μετέτρεψε επίσης ο Μπόσμος. Σκορ ημιχρόνου 6-22.
Στην επανάληψη, ο Άρης προσπάθησε να ανατρέψει την εικόνα και κατάφερε σε μεγάλο βαθμό να δυσκολέψει το παιχνίδι των Ιπποτών. Όμως οι πρωταθλητές, δεν πτοήθηκαν. Αξιοποίησαν την εμπειρία και τη δύναμη, σε συνδυασμό με το περίσσιο ταλέντο και πήραν πανάξια νίκη που πανηγυρίστηκε δεόντως. Όλοι οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλο. Μαζί τους στο κουβάρι και οι παίκτες του Άρη που επίσης πανηγύρισαν τον υπέροχο τελικό, δίνοντας μήνυμα συναδέλφωσης. Ένα μήνυμα που μόνο το Ελληνικό Ράγκμπυ Λιγκ μπορεί να δώσει.
Το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο διαμόρφωσαν οι: Κανελλόπουλος και Κουτσιμπογιώργος για τον Άρη (από ένα άγγιγμα) και οι Αρφαρας (2 αγγίγματα), Λαμπούσης (1 άγγιγμα), Κωτιάδης (1 άγγιγμα), Μπόσμος (3 μετατροπές).
ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ: 14-46

http://hellasrugbyleague.blogspot.gr/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments