Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ ΡΣΦΠ Τελχινίς: νίκη και στις νεάνιδες με ανατροπή

ΡΣΦΠ Τελχινίς: νίκη και στις νεάνιδες με ανατροπή

0
Dodekanisos

Στο τάι μπρέικ κρίθηκε η αναμέτρηση της Τελχινίδας με τον Φοίνικα για το πρωτάθλημα των νεανίδων (κ20). Ο συναρπαστικός αυτός αγώνας, ήταν ο 1ος ανάμεσα στους δύο διεκδικητές του τίτλου με την Τελχινίδα να παίρνει τη νίκη με απόλυτη ανατροπή αφού οι φιλοξενούμενες είχαν προηγηθεί με 0-2 σετ.

Οι αθλήτριες του Νίκου Αντωνιάδη μπήκαν αποφασισμένες στο ματς, πίεσαν στο σερβίς, ήταν καλύτερες πάνω στο φίλε και δίκαια κατέκτησαν τα δύο πρώτα σετ.

Η Τελχινίδα που άρχισε να δείχνει σημάδια ανάκαμψης στο τέλος του 2ου σετ, το οποίο όμως έχασε στις λεπτομέρειες με 26-28, κέρδισε δύσκολα το 3ο με 25-23 αλλά ήταν καλύτερη στα δύο επόμενα τα οποία και κατέκτησε πολύ εύκολα (25-08 και 15-08).

Η νίκη αυτή δίνει το σημαντικό προβάδισμα στις περσινές πρωταθλήτριες αφού χρειάζονται ακόμη μία νίκη για κατακτήσουν για 5η συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο στις νεάνιδες.

ΡΣΦΠ Τελχινίς – ΑΕΣΠ Φοίνικας 3-2 σετ σε 108΄(21-25 σε 27΄, 15-25 σε 21΄ και 26-28 σε 27΄,25-23 σε 27΄,25-08 σε 17 ΄και 15-08 σε 12΄)

Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Αλέξια Γκιάτα, Νικολέτα Γκίκα, Ραφαέλλα Ζωγράφη, Σταυρούλα Καλιόζη, Πάολα Σουσάρι, Σταματίνα Γκιζέττη, Κριστιάνα Ζντράβα, Κάλλια Θαρρενάκη (λ), Σεβγκή Τσερκές-Σουτζίου, Αριέτα Τερζίου και Παρασκευή Τσιλιμίγκα.

Φοίνικας: (Νίκος Αντωνιάδης) Ελένη Αθανασάκη, Ειρήνη Γεράκη, Ραφαέλλα Γιάννη, Ιωάννα Δήμα, Μαριέττα Κορμπα, Καλλιόπη Κουκιά (λ), Ηλιάνα Νόβα, Καθολική Κουκιά, Ραφαέλλα Κουκιά, Αλεξάνδρα Τοντόροβα, Γεωργία Τριανταφύλλου και Σωτηρία Τύπου.

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Ευθύμης Καλημεράκης και η Μαρίνα Παπαβασιλείου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments