Αρχική Εφηβικό Ρουτζιέρης λαμπρός τον οδηγεί! (pics)

Ρουτζιέρης λαμπρός τον οδηγεί! (pics)

0
Dodekanisos

Με το Νίκο Ρουτζιέρη να είναι για μια ακόμα φορά το πρόσωπο του αγώνα καθώς σημείωσε τρία τέρματα, το Αρένα κέρδισε εύκολα τον ΑΕΡΑ με 6 – 0 και επέστρεψε έτσι στις επιτυχίες. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο «καθάρισαν» το παιχνίδι και έφθασαν σε μια άνετη επικράτηση. Στο πρώτο ημίχρονο συνάντησαν τη σθεναρή αντίσταση των παικτών του ΑΕΡΑ.

Το σκορ άνοιξε στο 36’ ο Ρουτζιέρης (1 – 0) και στο 51’ ο Κουλλόλι έκανε το 2 – 0. Στο 55’ ο Παπαντωνίου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0 και από εκεί και πέρα ακολούθησαν άλλα δυο τέρματα του Ρουτζιέρη. Στο 69’, στο 74’ και ένα του Οικονόμου στο 80’.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ντόκος (Καραβελατζή, Καραγκιόζης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΡΕΝΑ: Πελαρδής, Κουλούρας, Κυριακούλης, Σελλαβτζή, Ικονό,μι, Κάτσο, Τσιακήρογλου, Βαρδόπουλος, Κουλλόλι,. Ρουτζιέρης, Βαρνάβας (Στον πάγκο ήταν οι Κίτσος, Οικονόμου, Παπαντωνίου, Φουκάρας, Λάτσος, Διονυσόπουλος και Βογιατζής)
ΑΕΡΑ: Διάκος, Μαχαιρίδης, Πίνσκι, Νικολού, Λέντζας, Canaku, Σπανός, Σπανός Παπαγιάννης, Καρακοντόπουλος, Παπανικόλας, Κωνσταντινίδης (Στον πάγκο ήταν οι Σταυρής, Λιβισιανός, Καλογήρου, Κλέτσας, Διακίδης και Χατζησταμάτης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments