Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ρουτζιέρης: “Ανεβασμένος ο ΟΦΗ”

Ρουτζιέρης: “Ανεβασμένος ο ΟΦΗ”

0
routzieris
Dodekanisos
Ο τεχνικός του Διαγόρα Πέτρος Ρουτζιέρης μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 και έδωσε το στίγμα του για το μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας με αντίπαλο τον ΟΦΗ.
Ο “αρχιτέκτονας” της φετινής πορείας των κυανέρυθρων φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή όπου δεν έκρυψε τον σεβασμό του για τον ΟΦΗ, για τον κόσμο του αλλά και για το ρόστερ που διαθέτει η ομάδα του Ηρακλείου.
“Σίγουρα, όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο ΟΦΗ και σε ποια κατηγορία αξίζει να αγωνίζεται. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό, αθλητικό παιχνίδι και εύχομαι να κερδίσει η καλύτερη ομάδα” ήταν τα λόγια του Πέτρου Ρουτζιέρη αναφερόμενος στο ντέρμπι της Δευτέρας ανάμεσα στον Διαγόρα και τον ΟΦΗ.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Πέτρου Ρουτζιέρη στον Athletic Radio 104,2
Για τον ΟΦΗ: “Όλοι γνωρίζουν πως ο ΟΦΗ αξίζει να αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα. Έχει ιστορία, μέγεθος και έναν κόσμο που τον ακολουθεί παντού αποτελώντας τον 12ο παίκτη της ομάδας. Εμείς διαπιστώσαμε την δύναμη του και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Πιστεύω πως ο ΟΦΗ ήταν αρκετά καλός απέναντι στον Ιωνικό δείχνοντας το βάθος του ρόστερ που διαθέτει αλλά και τους παίκτες που έχει και οι οποίοι μπορούν να κάνουν ζημιά ανά πάσα στιγμή. Έχει πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές, στοιχείο που δεν υπάρχει σε πολλές ομάδες στην κατηγορία”.
Για τον αγώνα του Διαγόρα με τον ΟΦΗ: “Είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι όπου δεν επιτρέπονται τα λάθη. Πιστεύω ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο ο βαθμός συγκέντρωσης που θα υπάρχει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όμως, μακάρι να γίνει ένα καλό, αθλητικό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος”.
Για τις διαφορές του ΟΦΗ του πρώτου γύρου με αυτόν του 2011: “Πιστεύω ότι αυτός ο ΟΦΗ είναι καλύτερος από αυτόν που αντιμετωπίσαμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Ενισχύθηκε σημαντικά με παίκτες που διαθέτουν μεγάλη κλάση και ποιότητα. Ο ΟΦΗ ενισχύθηκε με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στην Σούπερ Λίγκα και οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να κάνουν την διαφορά σε αυτήν την κατηγορία”.
Για την πορεία του Διαγόρα: “Είναι θαύμα η πορεία της ομάδας του Διαγόρα. Έχουμε αντιμετωπίσει τόσα προβλήματα από την αρχή της χρονιάς και τα οποία έχουν επηρεάσει σημαντικά την ομάδα. Όμως το μυστικό της καλής πορείας της είναι τα αποδυτήρια και η ατμόσφαιρα που επικρατεί. Όλοι είμαστε μια οικογένεια και έχουμε άριστες σχέσεις μεταξύ μας. Οι παίκτες με το προπονητικό τιμ είναι ένα και σίγουρα αυτό περνάει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι το κλίμα που επικρατεί στον Διαγόρα έχει ως αποτέλεσμα την παρουσία της ομάδας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας”.
Για την “μάχη” της ανόδου: “Πιστεύω ότι η πρώτη θέση έχει ξεκαθαρίσει και ο ΠΑΣ Γιάννενα έχει πάρει μια διαφορά ασφαλείας από τις υπόλοιπες ομάδες. Όμως, η δεύτερη θέση είναι ακόμα “ανοικτή” και θα μονομαχήσουν για αυτήν ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός και ο Λεβαδειακός. Δεν βάζω τον Διαγόρα σε αυτήν την κατηγορία γιατί γνωρίζω τις δυνατότητες της ομάδας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Για αυτόν τον λόγο δεν πιστεύω ότι μπορούμε να αντέξουμε στο κυνήγι της δεύτερης θέσης”.
πηγή: www.athleticradio.gr
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments