Αρχική Videos “Ρωσική αφήγηση η σύνδεση της ενεργειακής κρίσης με τις κυρώσεις”

“Ρωσική αφήγηση η σύνδεση της ενεργειακής κρίσης με τις κυρώσεις”

0

«Ρωσική αφήγηση» χαρακτήρισε τη σύνδεση της ενεργειακής κρίσης με τις συνέπειες των κυρώσεων κατά της Ρωσίας ο εκπρόσωπος του κρατικού γραφείου για την προστασία του συντάγματος στη Βάδη-Βυρτεμβέργη Τόμας Χάλντενγουανγκ. Ο ίδιος μάλιστα κατηγόρησε τη Ρωσία ότι «εμπλέκεται έμμεσα στις διαδηλώσεις».

Οι «δεξιοί εξτρεμιστές» και οι «δεξιοί λαϊκιστές» θα υιοθετούσαν αυτές τις δηλώσεις πρόσθεσε εκφράζοντας τον φόβο ότι το κλίμα κρίσης λόγω της ακρίβειας μπορεί να οδηγήσει σε βίαιες διαδηλώσεις. «Δεν αποκλείεται» ότι «θα υπάρξει και βίαιη κλιμάκωση με εξτρεμιστική συμμετοχή» τόνισε σε συνέντευξη του στη Bild. Οι ειρηνικές διαδηλώσεις προστατεύονται από το σύνταγμα» είπε, ωστόσο, πρόσθεσε πως «δεξιοί εξτρεμιστές και πολίτες του Ράιχ» ειδικότερα θα μπορούσαν να «εργαλειοποιήσουν» τις πιθανές διαδηλώσεις για να δημιουργήσουν πρόβλημα και αυτό είναι κάτι που το γραφείο το παρακολουθεί από κοντά.

Στο μεταξύ, ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev ανακοίνωσε την Κυριακή (28/8/2022) μέσω του Telegram ότι οι τιμές του φυσικού αερίου στην Ευρώπη θα φτάσουν τα 5.000 ευρώ στην αγορά spot πριν από το τέλος του 2022.
«Προς τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε σχέση με την αύξηση των τιμών του φυσικού αερίου στα 3.500 ευρώ ανά χίλια κυβικά μέτρα, είμαι αναγκασμένος να αυξήσω περαιτέρω την προβλεπόμενη τιμή στα 5.000 ευρώ μέχρι το τέλος του 2022. Με θερμούς χαιρετισμούς», σημείωσε χαρακτηριστικά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments