Αρχική Videos Ρωσικά “βέλη” προς τη Γερμανία για εμπλοκή της σε βιολογικά εργαστήρια!

Ρωσικά “βέλη” προς τη Γερμανία για εμπλοκή της σε βιολογικά εργαστήρια!

0

«Βολές» προς τη Γερμανία ότι εμπλέκεται και αυτή σε βιολογικές δραστηριότητες στην Ουκρανία εξαπέλυσε η Ρωσία. Η εκπρόσωπος του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, κατά την διάρκεια συνέντευξης της στον τηλεοπτικό σταθμό RT, μεταξύ άλλων υποστήριξε και τα ακόλουθα:

«Καταρχάς, ακόμη και πριν οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις ξεκινήσουν αυτήν την ειδική στρατιωτική επιχείρηση, η Γερμανία, μαζί με τις Ηνωμένες Πολιτείες, διεξήγαγε έντονες στρατιωτικές βιολογικές δραστηριότητες στην Ουκρανία για πολλά χρόνια και, ενδεχομένως, συνεχίζει να το κάνει. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό που παρακινεί τη Γερμανία να είναι πιο ενεργή, σε σύγκριση με άλλες χώρες της ΕΕ, στις προσπάθειές της να αποδώσει στη χώρα μας εγκληματικά σχέδια σχετικά με τη χρήση βιολογικών και χημικών όπλων στην Ουκρανία και στις λαϊκές δημοκρατίες του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ που δεν έχουν ακόμη απελευθερωθεί».

Η ίδια πρόσθεσε και τα εξής:
«Προτρέπουμε τους Γερμανούς αξιωματούχους να σταματήσουν αμέσως να διαδίδουν ψευδείς ισχυρισμούς σχετικά με τις προθέσεις της χώρας μας να χρησιμοποιήσει όπλα που απαγορεύονται από το διεθνές δίκαιο. Πιστεύουμε ότι τέτοιες δηλώσεις μπορούν να χρησιμεύσουν μόνο για να ωθήσουν τα τάγματα νεοναζί να διαπράξουν φρικτές προκλήσεις και την ηθική ευθύνη για τις τραγικές συνέπειές τους θα έχει το Βερολίνο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments