Αρχική Videos Ρωσία: Ψήφισαν ομόφωνα κατά της προώθησης των μη παραδοσιακών σεξουαλικών αξιών

Ρωσία: Ψήφισαν ομόφωνα κατά της προώθησης των μη παραδοσιακών σεξουαλικών αξιών

0

Πέρασε ομόφωνα από την Κρατική Δούμα της Ρωσίας το νέο νομοσχέδιο που προβλέπει την απαγόρευση της προώθησης των μη παραδοσιακών σεξουαλικών αξιών, της παιδεραστίας και της προπαγάνδας αλλαγής φύλου. Τη νομοθεσία για την «προστασία των παραδοσιακών αξιών» υποστήριξαν και οι 397 βουλευτές της κάτω βουλής του κοινοβουλίου της χώρας, ψηφίζοντας χωρίς καμία αντίθεση ή αποχή. Το νομοσχέδιο θα απαγορεύσει τέτοια προπαγάνδα σε διαφημίσεις, βιβλία, ταινίες και μέσα ενημέρωσης.

 

Προβλέπονται τεράστια πρόστιμα για παραβιάσεις των νέων κανόνων, με τα άτομα να αντιμετωπίζουν ποινή 400.000 ρούβλια (6.600 δολάρια) και τις εταιρικές οντότητες έως και πέντε εκατομμύρια ρούβλια (περίπου 83.000 δολάρια). Τα πρόστιμα για την προώθηση της παιδεραστίας είναι διπλάσια από αυτά, σύμφωνα με το νομοσχέδιο.

Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Vyacheslav Volodin ευχαρίστησε τους συναδέλφους του βουλευτές που υποστήριξαν ομόφωνα τη νομοθεσία, επιμένοντας ότι «αυτή η απόφαση θα προστατεύσει τα παιδιά μας, το μέλλον της χώρας από το σκοτάδι που εξαπλώνεται από τις ΗΠΑ και τα ευρωπαϊκά κράτη». Ο Βολοντίν απέρριψε την έκκληση του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, ο οποίος νωρίτερα προέτρεψε τους Ρώσους νομοθέτες «να αποσύρουν το νομοσχέδιο και να σεβαστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια όλων».


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments