Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ρολά για γκαραζόπορτες: μέτρο ασφαλείας για το αμάξι & το σπίτι

Ρολά για γκαραζόπορτες: μέτρο ασφαλείας για το αμάξι & το σπίτι

0
Dodekanisos

Το γκαράζ είναι πλέον κάτι που ψάχνουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν σπίτι αφού προσφέρει κάτι που ειδικά στις μεγάλες πόλεις είναι εξαιρετικά πολύτιμο: μία σταθερή θέση στάθμευσης για το αυτοκίνητο μας. Επιπλέον, ένα γκαράζ προστατεύει το αυτοκίνητο μας και από τα στοιχεία της φύσης αφού δεν είναι εκτεθειμένο στον ήλιο και τη βροχή όσο βρίσκεται μέσα του. Για να μας προσφέρει όμως τα μέγιστα ένα γκαράζ, θα πρέπει να είναι εφοδιασμένο και με μία γκαραζόπορτα.

Η γκαραζόπορτα είναι μία ειδική πόρτα η οποία στην ουσία φράζει την είσοδο του γκαράζ. Αυτό σημαίνει ότι όποιος επιβουλεύεται το αυτοκίνητο σας θα πρέπει όχι μόνο να μπει στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας για να το κλέψει, αλλά θα πρέπει να βρει και κάποιον τρόπο να παραβιάσει την γκαραζόπορτα για να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό, κάτι που απαιτεί αρκετό χρόνο αλλά και ειδικά εργαλεία. Επιπλέον, δεδομένου ότι σχεδόν όλα τα γκαράζ επικοινωνούν με το σπίτι, η γκαραζόπορτα προστατεύει και το σπίτι σας αφού στην ουσία κρατάει τους κλέφτες μακριά από μία «ευάλωτη» δίοδο. Με άλλα λόγια, μία πόρτα στο γκαράζ θωρακίζει τόσο αυτοκίνητο σας όσο και το σπίτι σας.

Συνήθως οι γκαραζόπορτες είναι ειδικές μονοκόμματες ή πολύσπαστες οι οποίες κατασκευάζονται ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό. Πρόσφατα όμως, πολλοί χρησιμοποιούν παραδοσιακά ρολά καταστημάτων για την θωράκιση των γκαράζ τους. Ας δούμε αν είναι καλή λύση και για σας.

Γιατί να τα επιλέξετε;

Τα ρολά γκαραζόπορτες είναι μία πιο απλή και πιο οικονομική λύση από τις παραδοσιακές γκαραζόπορτες. Επιπλέον, απαιτούν πολύ λίγο χώρο για να ανοίξουν και να κλείσουν, αυτό συμβαίνει γιατί μαζεύονται σε ρολό, οπότε είναι ιδανική λύση για γκαράζ που δεν είναι και ιδιαίτερα ευρύχωρα. Τέλος, ανάλογα με τον τύπο ρολού που θα επιλέξετε μπορείτε να προσφέρετε στο γκαράζ σας μεγαλύτερη προστασία από αυτή που προσφέρουν οι παραδοσιακές γκαραζόπορτες. Εδώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι τη μέγιστη ασφάλεια σε ένα γκαράζ μπορούν να την προσφέρουν τα ρολά ασφαλείας κλειστού τύπου που θα βρείτε σε τράπεζες και ακριβά κοσμηματοπωλεία.

Προστατεύουν μόνο την επιχείρηση;

Τα ρολά καταστημάτων, όπως μπορείτε να καταλάβετε και από το όνομα τους, τα συναντούμε κυρίως σε καταστήματα κι επιχειρήσεις καθώς είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέτρα ασφαλείας ενάντια των επίδοξων κλεφτών. Επιπλέον, τα ρολά κλειστού τύπου θα τα βρούμε και σε πολλά καταστήματα σε περιοχές στις οποίες γίνονται συχνά πορείες και ταραχές καθώς παρέχουν προστασία τόσο από τις επιθέσεις των διάφορων ταραξιών όσο και από τα αντικείμενα τα οποία μπορούν να εκτοξεύσουν κατά της βιτρίνας και του χώρου γενικότερα. Αν λοιπόν μία επιχείρηση εμπιστεύεται τα ρολά για την προστασία της, εννοείται ότι τα ρολά γκαραζόπορτας είναι καλή λύση και για το γκαράζ και το σπίτι μας.

Είναι καλή λύση το ρολό γκαραζόπορτας μεταχειρισμένο;

Δεδομένου ότι τα ρολά γκαραζόπορτας δεν έχουν πολλά μηχανικά μέρη, είναι λογικό να νομίζει κανείς ότι θα μπορούσε να τα αγοράσει μεταχειρισμένα με αρκετή ασφάλεια. Αυτό όμως τις περισσότερες φορές δεν είναι μία καλή λύση. Τα ρολά προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε χώρου ξεχωριστά, είναι δηλαδή εξατομικευμένες λύσεις. Με άλλα λόγια, ακόμη και αν κάποια ρολά που έχει βγάλει κάποιος προς πώληση είναι σε άριστη κατάσταση, είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα ταιριάζουν τέλεια στη γκαραζόπορτα σας, εκτός και αν τα γκαράζ σας έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες διαστάσεις.

Βρες γκαραζόπορτα ρολό σε καλή τιμή

Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εύκολο να βρείτε μεταχειρισμένο ρολό γκαραζόπορτας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα μείνετε χωρίς γκαραζόπορτα. Οι ρολά γκαραζόπορτες τιμές δεν είναι απλησίαστες και με λίγη έρευνα θα μπορέσετε σίγουρα να βρείτε μία λύση που α ταιριάζει τέλεια στο γκαράζ, το σπίτι και το πορτοφόλι σας.

Για παράδειγμα, στο ρολά ασφαλείας – γκαραζόπορτες | dmenounos θα βρείτε εύκολα και γρήγορα τα καλύτερα και πιο ασφαλή ρολά της αγοράς στις καλύτερες τιμές.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments