Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Η Ρόδος «Βασίλισσα» στο σκάκι του Αιγαίου!

Η Ρόδος «Βασίλισσα» στο σκάκι του Αιγαίου!

0
Dodekanisos

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου «Ιππότης» στους φετινούς σκακιστικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Αντίπαρο. Με μόνο νίκες σε όλες τις συναντήσεις, κατέκτησε το Πρωτάθλημα Αιγαίου 2017, το κύπελλο Αιγαίου 2017 και το Πρωτάθλημα Νέων Αιγαίου 2017 αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως είναι πλέον η μεγάλη σκακιστική δύναμη στο Αιγαίο.

Οι αγώνες έλαβαν χώρα στην όμορφη Αντίπαρο, την Λαμπρή εβδομάδα και συμμετείχαν όλα τα νησιά του Αιγαίου, πλην της Κρήτης, τα σωματεία της οποίας αγωνίζονται μεταξύ τους για την πρόκριση.

Ξεπερνώντας την περσινή εξαιρετική απόδοση της ομάδας που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Αιγαίου 2016, ο «Ιππότης» απέδειξε ότι η πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια, κυρίως με τα μικρά παιδιά, αποδίδει καρπούς. Και η φετινή επιτυχία δείχνει πως το σκάκι έχει πλέον μπει για τα καλά στην αθλητική συνείδηση της Ρόδου.

Οι πολύ μεγάλες επιτυχίες των δύο τελευταίων ετών πιστώνονται κατά κύριο λόγο στον προπονητή του Ομίλου IM Σανδαλάκη Άγγελο, ο οποίος έχει ανεβάσει το επίπεδο των μικρών αλλά και των μεγάλων αθλητών. Ο προπονητής σε συνδυασμό με τη διοίκηση, τους αθλητές και τους γονείς έχουν συνθέσει ένα σπουδαίο σύνολο, μια δυνατή ομάδα που κυριαρχεί στο σκάκι του Αιγαίου.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «Ιππότης» θέλει να ευχαριστήσει τόσο τον κύριο Σανδαλάκη όσο και τα μέλη του ΔΣ, τα οποία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με αγάπη και μεράκι, εθελοντικά και χωρίς καμία αμοιβή.

Φέτος, μετά την τριπλή επιτυχία, οι υποχρεώσεις θα είναι πολύ περισσότερες: Πρωτάθλημα Α’ Εθνικής , Τελική Φάση Κυπέλου Ελλάδος και Πρωτάθλημα Νέων Α’ Εθνικής, που απαιτούν μετάβαση της ομάδας στο Ρίο της Πάτρας για τις 7 μέρες που θα γίνουν οι αγώνες.
Ευελπιστούμε η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου -την οποία ευχαριστούμε θερμά για την περσινή της βοήθεια στην αποστολή- αλλά και άλλοι φορείς να είναι και φέτος δίπλα μας και να βοηθήσουν στη μετάβαση και τη διαμονή της ομάδας για τους αγώνες.
Τα καλύτερα για το σκάκι στη Ρόδο … έρχονται!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments