Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ “ΡΟΔΟΣ ΘΥΡΑ 13”: Αποχή από το παιχνίδι με τον Κολοσσό λόγω …εισιτηρίου!

“ΡΟΔΟΣ ΘΥΡΑ 13”: Αποχή από το παιχνίδι με τον Κολοσσό λόγω …εισιτηρίου!

0
Dodekanisos

Αποχή από το παιχνίδι της Κυριακής του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό αποφάσισε να κάνει ο οργανωμένος σύνδεσμος φιλάθλων των “πρασίνων” στη Ρόδο “Θύρα 13”. Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση του, “δεν δέχεται τον διαχωρισμό των πολιτών της Ρόδου σε Ροδίτες και …Παναθηναϊκούς”, εξηγώντας ότι για τους φίλους του ΠΑΟ στη Ρόδο δυστυχώς ο Κολοσσός δεν έδωσε εισιτήρια των 10 ευρώ. Η “Ρόδος Θύρα 13” εμμέσως πλην σαφώς κάνει λόγο για εσκεμμένη στάση να προς την αναγκαστική αγορά τ ων 25 ευρώ. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

“Ο Σ.Φ ΡΟΔΟΣ ΘΥΡΑ 13 ανακοινώνει ότι θα κάνει αποχή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από το παιχνίδι κολοσσός (χολαργός Ρόδου αν προτιμάτε) – ΠΑΟ, γιατί δεν δέχεται την τακτική του διαχωρισμού των πολιτών της Ρόδου, σε Ροδίτες και Παναθηναϊκούς (το εισιτήριο σύμφωνα με την προπώληση 10€ και 25€). Το περίεργο λοιπόν είναι, ότι για τους φίλους του ΠΑΟ αν και ήταν οι πρώτοι που ουσιαστικά ανταποκρίθηκαν στην προπώληση, δεν ίσχυε το εισιτήριο των 10€, βρίσκοντας κάθε φορά προφάσεις με σκοπό την αναγκαστική αγορά του εισιτηρίου των 25€.
Εμείς λοιπόν επειδή αγαπάμε την ομάδα μας και την ακολουθούμε παντού (πλέον εκτός από εδω), θα πάμε στην Αθήνα να δούμε την ομάδα μας, να διασύρει τον ερυθρόλευκο θίασο πληρώνοντας εισιτήριο 25€, αλλά <<πελατειακή>> σχέση με εσάς δεν θα δημιουργήσουμε!
Κλείνοντας δηλώνουμε ότι είμαστε περήφανοι Ροδίτες Παναθηναϊκοί, ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας και τέτοιου είδους τακτικές μας αφήνουν απ’έξω. Γεμίστε το μόνοι σας (black Sunday).
Την Κυριακή θα μαζευτούμε στο club στις 14:00 για να πάμε να εμψυχώσουμε τους παίκτες μας και να δηλώσουμε την παρουσία μας. Η αποχή δεν γίνεται επειδή βαριόμαστε να πάμε ή επειδή είμαστε λίγοι, απλά εμείς δεν είμαστε υπάλληλοι κανενός και ούτε έχουμε 5 ξενοδοχεία για να δίνουμε 25€ για έναν αγώνα μπάσκετ.

Υ.Γ.1 25€ ο ημερήσιος μισθός όχι στο εισιτήριο που θέλει ο κολοσσός (Χολαργός Ρόδου).
Υ.Γ.2 Ενημερωτικά η ΚΑΕ ΠΑΟ έχει ενημερωθεί για τις τακτικές σας… όλα λοιπόν είναι Ρόδα!!
Υ.Γ.3 Με τους υπόλοιπους <<μεγάλους>> γιατί υπάρχουν διαφοροποιήσεις;
Υ.Γ.4 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΕΛΛΑΚΗΣ ΠΑΡΩΝ!

ΡΟΔΟΣ ΘΥΡΑ 13″

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments