Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Rodos tenis camp από το ΡΟΑ

Rodos tenis camp από το ΡΟΑ

0
Dodekanisos

Μια πολύ ενδιαφέρουσα καλοκαιρινή διοργάνωση για τα παιδιά ετοιμάζει ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης. Σχετικό είναι και το δελτίο τύπου που εξέδωσε:

«Όταν οι πρωταθλητές έρχονται στη Ρόδο … κάτι καλό ετοιμάζεται.
Μια μοναδική εμπειρία για τα παιδιά του νησιού που ασχολούνται ή θα ήθελαν να ασχοληθούν με το τένις .
Μια εβδομάδα έντονης προπόνησης με διευθυντή τον Επαγγελματία ATP Έλληνα Πρωταθλητή Ted Αγγελίνο.

Στο όμορφο προστατευμένο περιβάλλον του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης μόνο 50 παιδιά θα ζήσουν την απόλυτη τεννιστική εμπειρία.
Με επικεφαλή τον Αγγελίνο αλλά και τους κορυφαίους προπονητές του νησιού η προσπάθεια των παραγόντων του ΡΟΑ είναι στο τέλος της εβδομάδας το τένις στο νησί να εμπλουτιστεί με 50 αντιπροσώπους υψηλής τεχνικής και αγωνιστικής νοοτροπίας.

Τι κάνει o Ted Αγγελίνος τον Ιούλιο στη Ρόδο;
Ο Θοδωρής Αγγελίνος έκανε το 2014 αναμφίβολα την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του έχοντας αφήσει πίσω του 243 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη! Ο 29χρονος Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος ανέβηκε για πρώτη φορά στο Νο251 της ΑΤΡ, κέρδισε τους 3 από τους 7 τίτλους του , ενώ ολοκλήρωσε το 2013 με ένα εντυπωσιακό αριθμό νικών, έχοντας την 7η καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο! Παράλληλα μοιράζεται με τον Novak Djokovic την 3η θέση στον κόσμο με τα περισσότερα κερδισμένα tie-breaks!
Πιο συγκεκριμένα, ο “Ted” φέτος κέρδισε το Bulgaria F7 Futures στο Plovdiv, το Greece F11 Futures στη Θεσσαλονίκη και το Colombia F6 Futures στο Popayan. Ο πρωταθλητής μας αύξησε τους ITF τίτλους στα μονά σε 7, ενώ σημείωσε το εντυπωσιακό ρεκόρ 63-24 νίκες. Αυτή είναι και η 7η καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο, αφού ο Αγγελίνος είναι πίσω μόνο από τους Rafael Nadal (2ος, 75-7), Novak Djokovic (3ος, 74-9) και 4 ακόμα αθλητές που αγωνίζονται κατά βάση στα Challengers και τα τουρνουά της ITF. Πρώτος στη λίστα είναι ο Ισπανός Pablo Carreno Busta, που είχε 80 νίκες και 16 ήττες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments