Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ρόδος: Τέλος ο Σπέρτος, καλωσορίζει Χατζηπέτρο και Παπαβασιλείου

Ρόδος: Τέλος ο Σπέρτος, καλωσορίζει Χατζηπέτρο και Παπαβασιλείου

0
Dodekanisos

Την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή των ακαδημιών,Βασίλη Σπέρτο ανακοίνωσε η Ρόδος. Μεταξύ άλλων ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας Κ 12 από τον Γιάννη Χατζηπέτρο και της ομάδας Κ 14 από τον Αντώνη Παπαβασιλείου. Τέλος, κάνει λόγο για μελλοντική πρόσληψη ενός παιδοψυχολόγου για τον σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή των ακαδημιών Βασίλη Σπέρτο, τον οποίο και ευχαριστεί για την προσφορά του.
Ταυτόχρονα, ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας Κ 12 από τον διπλωματούχο προπονητή UEFA A’ Γιάννη Χατζηπέτρο και της ομάδας Κ 14 από τον διπλωματούχο προπονητή UEFA B’ Αντώνη Παπαβασιλείου, ευχόμενη να πετύχουν στην ευαίσθητη και άκρως σημαντική αποστολή τους, στο πλαίσιο των αρχών και της φιλοσοφίας που διέπουν τον σύλλογο.
Η βούληση της διοίκησης του Α.Σ. Ρόδος να προσφέρει στα παιδιά των ακαδημιών ένα σταθερό, υγιές και άρτια οργανωμένο περιβάλλον, το οποίο θα εμπνέει σιγουριά τόσο σε αυτά, όσο και στους γονείς τους, είναι αδιαπραγμάτευτη και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσει να εργάζεται, αντιμετωπίζοντας με αποφασιστικότητα τα όποια προβλήματα προκύπτουν στην καθημερινότητα, είτε αφορούν σε πρόσωπα, είτε σε καταστάσεις.
Η συνεργασία με καταρτισμένους προπονητές-παιδαγωγούς και η συνεχής επιμόρφωσή τους παραμένει βασική προτεραιότητα, ενώ υπακούοντας στις ανάγκες της εποχής και ακολουθώντας τη συνεχή εξέλιξη του αθλήματος, ο σύλλογος θα ανακοινώσει σύντομα την πρόσληψη παιδοψυχολόγου.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments