Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ρόδος: Πρώτος σκόρερ ο Σταματελόπουλος στην Super League 2!

Ρόδος: Πρώτος σκόρερ ο Σταματελόπουλος στην Super League 2!

0
Apostolos Vasilios Stamatelopoulos / Facebook
Dodekanisos

Ο Απόστολος Σταματελόπουλος είναι η φετινή ευχάριστη αποκάλυψη του πρωταθλήματος της Super League 2 στον Νότιο όμιλο για την Ρόδο.

Η Ρόδος κόντρα στην Ζάκυνθο σκόραρε τέσσερις φορές με τον Σταματελόπουλο να σημειώνει δύο γκολ, οδηγώντας τα ελάφια στην νίκη με 4-0. Ταυτόχρονα, ο Έλληνας ομογενής επιθετικός βρήκε δίχτυα για τρίτη σερί αγωνιστική, φτάνοντας τα τέσσερα γκολ σε πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα! Είχαν προηγηθεί τα δύο τέρματά του στο τοπικό ντέρμπι με τον Διαγόρα (νίκη με 3-0 τα «ελάφια») και το γκολ του στην εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 κόντρα στα Χανιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σταματελόπουλος αποτελεί φετινό μεταγραφικό απόκτημα για την Ρόδο, προερχόμενος ως ελεύθερος από την Newcastle Jets της Αυστραλίας! Ο 22χρονος νεαρός επιθετικός έχει ως πατρίδα του την Αυστραλία, καθώς εκεί γεννήθηκε από Έλληνες της ομογένειας.

Πραγματικά μόνο θετικές εντυπώσεις προκαλεί το γεγονός ότι η Ρόδος είναι η πρώτος σύλλογος που τον «έφερε» στην Ελλάδα, για να αγωνιστεί. Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο για το σκάουτινγκ που διαθέτει η Ρόδος, όσο και για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο του νεαρού Ελληνοαυστραλού επιθετικού. Μέχρι στιγμής, ο Σταματελόπουλος έχει δικαιώσει άπαντες και οδηγεί την κούρσα του πρώτου σκόρερ στην Super League 2 και παράλληλα την Ρόδο από επιτυχία σε επιτυχία. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments