Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ρόδος: Πήρε και Τζιμπιτζίδη

Ρόδος: Πήρε και Τζιμπιτζίδη

0
rodos doksa
Dodekanisos

Ακόμα μια μετεγγραφή πραγματοποίησε σήμερα η Ρόδος! Πρόκειται για τον Τζιμπιτζίδη ο οποίος μέχρι πρόσφατα φορούσε τη φανέλα του ΑΣ Χάλκης. Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει:
«Ο Α.Σ. Ρόδος και η διοίκησή του, ανακοινώνουν την απόκτηση του Παύλου Τζιμπιτζίδη, γεννηθείς στις 25/06/91 Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί προηγουμένως στον Αστέρα Καβάλας, στον Ιάλυσο, στον Εθνικό Αρχίπολης και στον Α.Σ. Χάλκης. Ευχόμαστε στον παίκτη την καλύτερη δυνατή πορεία με τα χρώματα της Ρόδου. Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως την διοίκηση του Α.Σ. Χάλκης, η οποία έπραξε συναινετικά στη μετακίνηση του παίκτη στην ομάδα μας»
Ευχαριστεί τον κόσμο
Παράλληλα, η Ρόδος με μια δεύτερη ανακοίνωση της θέλει να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για το ενδιαφέρον που δείχνει όσον αφορά την εγγραφή μελών. Συγκεκριμένα:
«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος θα ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο, ο οποίος συμπαραστέκεται στις προσπάθειες που κάνει η νέα διοίκηση για την ενδυνάμωση της ομάδας και ενημερώνει ότι η εγγραφή μελών έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, κάτι το οποίο δείχνει ότι η ομάδας μας έχει δύναμη, έχει κόσμο που την αγαπάει και εκείνος είναι ο αιμοδότης της»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments