Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ρόδος: Όρθια στην Ηλιούπολη

Ρόδος: Όρθια στην Ηλιούπολη

0
rodos_fostiras
Dodekanisos
Όρθια στο γήπεδο της Ηλιούπολης στάθηκε η Ρόδος η οποία πήρε έναν πολύτιμο βαθμό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν και στο γήπεδο της Ηλιούπολης (δυνατός άνεμος και κρύο) δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί ένα καλό παιχνίδι το οποίο στην μεγαλύτερη του διάρκεια ήταν μέτριο. Η Ρόδος πάντως έδειχνε να το ελέγχει και να είναι καλύτερη από τον αντίπαλο της. Μετά μάλιστα το γκολ της ισοφάρισης είχε και άλλες ευκαιρίες για να πάρει ακόμα και τη νίκη.
Στο 49’ ο Κεφαλούκος πήρε τη μπάλα σε καλό σημείο μέσα στην μεγάλη περιοχή και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
Η Ρόδος βρήκε τον τρόπο να απαντήσει στο 53’. Ο Πελέκης έκανε σουτ μέσα από την περιοχή και ο τερματοφύλακας Σηφάκης απόκρουση. Στην επαναφορά της όμως η μπάλα έφθασε στον Γκινή που από κοντά δεν είχε πρόβλημα να την σπρώξει στα δίχτυα και να διαμορφώσει το τελικό 1 – 1.
Η σύνθεση της Ρόδου:
ΡΟΔΟΣ: Αρχοντάκης, Πατούχας (90’ Χατζηπαυλής), Καντιμοίρης, Κιλασίν, Πελέκης, Σώτα, Θαμνόπουλος, Γκινής, Φράγκος, Καρπαθάκης (76’ Παπαδόπουλος), Καταπόδης (75’ Ορφανίδης)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments