Αρχική Video ρετρό Ρόδος – Ολυμπιακός 1981 – ’82 (video)

Ρόδος – Ολυμπιακός 1981 – ’82 (video)

5
rodos osfp
Dodekanisos

Από την αγωνιστική περίοδο 1981 – ’82, την τρίτη χρονιά της Ρόδου στην Α’ Εθνική είναι το νέο video της στήλης. Αφορά ένα από τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό το οποίο είχε γίνει στο τότε Εθνικό Στάδιο του νησιού. Η Ρόδος ηττήθηκε με 2 – 0 και έτσι ο Ολυμπιακός ισοβάθμησε με τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας και σε αγώνα μπαράζ που έγινε στο στάδιο του Βόλου επικράτησε με 2 – 1 και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας. Το video το έχει δανείσει στη στήλη ο φανατικός φίλος της Ρόδου Τσαμπίκος Σταυρούλης τον οποίο για μια ακόμα φορά τον ευχαριστούμε θερμά. Δείτε τον πραγματικό …πανζουρλισμό που γινόταν στο στάδιο με τους χιλιάδες θεατές που …κρέμονταν ακόμα και από τα δένδρα και τους προβολείς καθώς και τα δυο γκολ που έδωσαν τη νίκη στον Ολυμπιακό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
10 years ago

ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΞΑΝΑ.Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΝ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΟΝ.ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΥ 79-80.ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ 3-1 ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ 3-4……ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ……ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ….

Koukouloforos
Koukouloforos
10 years ago

Allo ena stumeno paixnidi opos kai to 1980…mono etsi eiksere na pairnei protathlimata o osfp!!!

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ
10 years ago

ΓΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ Τ0 1979-80

george
george
10 years ago

με τον Αρη ειχε ισοβαθμισει και παιξει μπαραζ ο Ολυμπιακος ..οχι τον Παναθηναικο

mode
mode
10 years ago

[quote name=”george”]με τον Αρη ειχε ισοβαθμισει και παιξει μπαραζ ο Ολυμπιακος ..οχι τον Παναθηναικο[/quote]
Αγαπητέ φίλε καλησπέρα. Το μπαράζ ήταν με τον Παναθηναϊκό και όχι με τον Άρη. Ο ΟΣΦΠ και ο Παναθηναϊκός ισοβάθμησαν με 50 βαθμούς. Έπαιξαν μπαράζ στο Βόλο και ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2 – 1. Τα γκολ του σημείωσαν οι Εσταβίλιο 7′ και Αναστόπουλος 69′. Για τον ΠΑΟ σκόραρε ο Ζιάκος 82′).
Δημήτρης Δραγάτης