Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Και πως να χάσει!

Και πως να χάσει!

1
5
Dodekanisos
Το λέγαμε, το φωνάζαμε και στο τέλος δικαιωθήκαμε! Η Ρόδος στο πιο κρίσιμο σημείο φωνάζει «παρούσα» και με εξαιρετικές εμφανίσεις στέλνει το μήνυμα της κορυφής στους υπόλοιπους διεκδικητές της ανόδου. Τελευταίο της «θύμα» η Κόρινθος στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης  αγωνιστικής της οποίας επιβλήθηκε με το… επαγγελματικό 1-0 στο Δημοτικό Στάδιο. «Χρυσός» σκόρερ ο Μανίκας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 27΄.
Ο αγώνας
Δυνατά μπήκε η Ρόδος στον αγωνιστικό χώρο έκλεισε τους διαδρόμους και πήρε από νωρίς τον έλεγχο του κέντρου. Μανίκας, Γήττας και Κακλαμάνος ήταν «πηγή» κινδύνων για την άμυνα της Κορίνθου, και δεν άργησε να έρθει το γκολ για τους «πράσινους». Ο Παπαευθυμίου ανέτρεψε τον Μανίκα στην περιοχή, ο Σφακιανάκης υπέδειξε το πέναλτι και ο επιθετικός των «πρασίνων» δε δυσκολεύτηκε από την άσπρη βούλα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι  δεν δημιούργησαν την παραμικρή ευκαιρία μπροστά στην εστία του Ριγανά, που ίσως πέρασε ένα από τα πιο εύκολα πρώτα ημίχρονα.
Στην επανάληψη η Κόρινθος πίεσε για την ισοφάριση, όμως η παίκτες της Ρόδου δεν είχαν διάθεση για αστεία. Έβγαλαν πάθος και ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και με άριστο στήσιμο από το Δημήτρη Σπανό, πήραν πανάξια τη νίκη που τους φέρνει στη 2η  θέση και ένα βαθμό πίσω από τον Πλατανιά. Στο τέλος όλοι μαζί, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και φίλαθλοι της ομάδας πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη, υπό τις ιαχές «να ‘τοι, να ‘τοι οι πρωταθλητές!».
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
10΄: Από εκτέλεση πλαγίου του Μανίκα, ο Γ. Καντιμοίρης πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
27΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 1-0: Ο Μανίκας ανατράπηκε στην περιοχή από τον Παπαευθυμίου με το διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μανίκας και άνοιξε το σκορ.
54΄: Σέντρα του Παπαευθυμίου από αριστερά κεφαλιά του Παυλίδη, ο Ριγανάς με εντυπωσιακό τρόπο κατάφερε να αποκρούσει.
61΄: Σέντρα από δεξιά, ο Κακλαμάνος σούταρε στην κίνηση, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
83΄: Από σέντρα του Ανωγειανάκη από αριστερά, ο Τσιφλίδης στην περιοχή έκανε το σουτ, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
85΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαντά, ο Ριγανάς έδιωξε σε κόρνερ.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ρόδος: Ριγανάς, Σ. Καντιμοίρης, Ανωγειανάκης, Μπιμπίρης, Παπαδόπουλος, Κεφαλούκος, Τοπάλης, Γήττας (84΄ Σκαρλάτος), Γ. Καντιμοίρης (90΄ Παπαδημήτρης), Μανίκας (71΄ Τσιφλίδης), Κακλαμάνος.
Κόρινθος: Αρχοντάκης, Χουστουλάκης (69΄ Φραγκάκης), Παπαευθυμίου (60΄ Καφαντάρης), Σπυρόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Νικολάου, Μαρίνος, Παυλίδης, Μαντάς, Ζάρκος (73΄ Σουλάκος), Αράπογλου
Διαιτητής: Σφακιανάκης (Αθήνα)
Βοηθοί: Βόσης (Αθήνα), Ζουρνάκης (Αθήνα)
Κίτρινες: 23΄ Μανίκας (διαμ), 29΄ Σ. Καντιμοίρης (μαρκ), 37΄ Κεφαλούκος (μαρκ), 38΄ Τοπάλης (μαρκ), 89΄ Ριγανάς (καθ.), 90΄ Γ. Καντιμοίρης (καθ)-21΄ Ζάρκος (διαμ), 26΄ Παπαευθυμίου (μαρκ.), 76΄ Μαρίνος (διαμ)
Κόκκινες:
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
tilos10
tilos10
13 years ago

bravo