Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Ρόδος: “Κάτω η χούντα του Μητσοτάκη”

Ρόδος: “Κάτω η χούντα του Μητσοτάκη”

1
Dodekanisos

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Ρόδο πραγματοποιήσαν πάνω από 1000 άτομα που εναντιώνονται στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και τα μέτρα διαχωρισμού της κυβέρνησης με κεντρικό μήνυμα “Κάτω η χούντα του Μητσοτάκη”.

Το πλήθος που διαμαρτύρεται κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών συγκεντρώθηκε το απόγευμα μπροστά από το Δημαρχείο της Ρόδου και πραγματοποίησε πορεία διαμαρτυρίας περνώντας από την πλατεία Κύπρου, όπου σταμάτησε για λίγο μπροστά από τη ΔΕΣ ΡΟΔΑ εκφράζοντας την δυσαρέσκεια της κατά της δημοτικής επιχείρησης που ανακοίνωσε προνόμια για τους εμβολιασμένους επιβάτες. Στη συνέχεια η πορεία πέρασε από την πλατεία Ακαδημίας, το καζίνο της Ρόδου και κατέληξε και πάλι μπροστά στο Δημαρχείο οπού γίνονται ομιλίες από τους επικεφαλής της πορείας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της πορείας η οποία ήταν απόλυτα ειρηνική, το πλήθος τραγούδησε τον Εθνικό μας ύμνο. Κατά την διάρκεια του τέλος της πορείας μπροστά στην πορεία του Δημαρχείου, ο κόσμος έψαλε “Τη υπερμάχω στρατηγώ τα νικητήρια” με τις Ελληνικές σημαίες να ανεμίζουν. Ήταν μια ιδιαιτέρως συγκινητική στιγμή. Στην πορεία δεν σημειώθηκε απολύτως κανένα παρατράγουδο με την αστυνομία να παρακολουθεί διακριτικά. Παρά το ότι δεν έγινε κάποια ιδιαίτερη οργάνωση και ουσιαστικά τα πάντα κινήθηκαν μέσω του διαδικτύου, πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε και συμμετείχε. Η πορεία κατά την διάρκεια της μάζεψε περισσότερα από 1000 άτομα, ενώ στην κατάληξη της στο τέλος ο κόσμος “έσπασε”. Έστειλε όμως το μήνυμα του και από τη Ρόδο, απέναντι στις υποχρεωτικότητες, κάτι που δεν μπορεί να περάσει.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] που έγινε στο κέντρο της πόλης και μπορείτε να δείτε εδώ το σχετικό […]