Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ρόδος και ΑΓΝΟΓΑΛ πάνε μαζί!

Ρόδος και ΑΓΝΟΓΑΛ πάνε μαζί!

0
agnogal logo
Dodekanisos

Συνεργασία με την εταιρεία «ΑΓΝΟΓΑΛ» θα έχει ο ΑΣ Ρόδος. Χαρακτηριστικό είναι και το ακόλουθο δελτίο τύπου:
«Ο ΑΣ Ρόδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με την εταιρεία ΑΓΝΟΓΑΛ, η οποία θα είναι ο νέος χάλκινος χορηγός μας. Η ροδίτικη εταιρεία ΑΓΝΟΓΑΛ θα κοσμεί πλέον το σορτσάκι της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Νιώθουμε πολύ όμορφα διότι ακόμα μια παραδοσιακή ροδίτικη εταιρεία, μας στηρίζει στη μεγάλη προσπάθεια μας για να επαναφέρουμε τη Ρόδο εκεί που της αξίζει. Είναι πολύ σημαντικό όταν οι μεγάλες ροδίτικες εταιρείες είναι κοντά μας. Μας δίνουν δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε και να υλοποιήσουμε τον μεγάλο μας στόχο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι οι ντόπιες επιχειρήσεις στηρίζουν αυτό το εγχείρημα και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την μέχρι τώρα ανταπόκριση τους.
Ποια είναι η εταιρεία ΑΓΝΟΓΑΛ
Η πορεία της Αγνογάλ ξεκίνησε περίπου το 1928, όταν ο ιδρυτής της εταιρείας, ο Πεμπέ Χασάν στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, έδωσε με οχτώ κιλά γάλα το εναρκτήριο λάκτισμα της δραστηριότητας της στο χώρο των γαλακτοκομικών.
Όλα αυτά τα χρόνια προσέφεραν στην εταιρεία, σημαντικές εμπειρίες και ανεκτίμητη πείρα στον τομέα της.
Σήμερα πλέον, διατηρώντας την ίδια αγάπη για την παράδοση, με αμείωτη διάθεση και ενθουσιασμό, η Αγνογάλ συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της, που χαρακτηρίζεται από διαρκή εξέλιξη και εκσυγχρονισμό.
Τηρώντας τους πιο αυστηρούς κανόνες υγιεινής τροφίμων, διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 και επενδύει διαρκώς στη νέα τεχνολογία με πιο πρόσφατη επένδυση την αγορά συσκευαστικού μηχανήματος για ερμητικό κλείσιμο των κυπέλλων.
Η Αγνογάλ με ποικίλες δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στηρίζει την τοπική κοινωνία, τον αθλητισμό και πολιτισμό. Ταυτόχρονα συμβάλλει στην ενίσχυση και της τοπικής οικονομίας, στηρίζοντας εισοδηματικά τους ντόπιους παραγωγούς και αντλώντας καθημερινά την πρώτη ύλη της δραστηριότητας της, δηλαδή το γάλα, από αυτούς.
Βασικός στόχος της Αγνογάλ είναι η ευόδωση κάθε νέας συνεργασίας ώστε οι φίλοι της να αυξάνονται διαρκώς».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments