Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ρόδος: Γνωστός ο νέος πρόεδρος

Ρόδος: Γνωστός ο νέος πρόεδρος

6
5
Dodekanisos

Μπορεί η γενική συνέλευση του ΑΣ Ρόδος να είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 8 το βράδυ (στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου), όμως από τώρα είναι γνωστός ο νέος πρόεδρος! Δεδομένου ότι ο Μάκης Ντουρουτλής είναι αμετακίνητος στη θέση του και δεν επιθυμεί να διεκδικήσει την ίδια θέση, νέος πρόεδρος αναμένεται να είναι ένας γνωστός επιχειρηματίας του νησιού μας. Όπως όλα δείχνουν θα είναι και ο μοναδικός υποψήφιος στην αυριανή γενική συνέλευση. Οι ίδιες μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είχε προσπαθήσει να ασχοληθεί πριν λίγο καιρό και με τον Διαγόρα. Το όνομα του αναμένεται να γίνει γνωστό αύριο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
EBRAIOS
EBRAIOS
10 years ago

ειναι ο γνωστος που ηθελε ,τον ΔΙΑΓΟΡΑ ενγραφως,να τον ανεβαζει χρονια και κατηγορια??εκει ομως στην ΣΤΟΑ τον πηρανε γρηγορα χαμπαρι!!!!!ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΗΣΤΗ ΕΛΑΦΑΚΙΑ!!!

nIKOLAS
nIKOLAS
10 years ago

den eseis kai adiko evreo etsi einai ta pragmata alla kamia fora ta fainomaina apataoun kai eksapatoun

George
George
10 years ago

Διαβάζω κάποια σχόλια και αναρρωτιέμαι είναι δυνατόν να υπάρχουν στην Ρόδο παράγοντες σε ομάδες και να αφήνουν πουθενάδες να διοικούν τις ομάδες τους επειδή και αυτοί θέλουν να κάνουν το κολάι τους??? ποσο τελικα νούμερα μπορεί να είναι για να μην χάσουν την παρέα???

ΘΥΡΑ 6
ΘΥΡΑ 6
10 years ago

ΟΙ”’ΣΩΤΗΡΕΣ”’ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ροδο.Ε ρε βλακα κοτσ…… και επενδυτη @@@@@@@,σας πηραμε χαμπαρι γιατι εμεις ειμαστε …ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Α.Σ Ροδος
Α.Σ Ροδος
10 years ago

Ανακοινωση- Διαψευση
Η Δ.Επιτροπη διαψευδει κατηγορηματικα το δημοσιευμα του news12.gr ,το οποιο θεωρει ως καθοδηγουμενο δεδομενου πως δεν βασιζεται σε κανενα γεγονος και σε καμια επισημη ανακοινωση του ΑΣ ΡΟΔΟΣ 1968,παραμονες της Γενικης συνελευσης με μονο σκοπο την αναστατωση της ομαδας μας.
Καλουμε το συγκεκριμενο σαιτ να απεχει στο μελλον απο καθε δημοσιευμα που δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα σε καθε αλλη περιπτωση δηλωνουμε πως θα κινηθουμε νομικαμε μονο σκοπο να προφυλαξουμε τα συμφεροντα της ομαδας μας Α.Σ ΡΟΔΟΣ 1968

ΡΟΔΟΣ 18-9-2013

Εκ της Διοικουσας Επιτροπης

kKWSTAS
kKWSTAS
10 years ago

ΘΥΡΑ 6 οι σωτηρες του ΔΙΑΓΟΡΑ πηγαν να ασχοληθουν με την ομαδα αλλα οι ‘αυθεντικοι’ Διαγορητες που ειναι τωρα στην ομάδα απλα θεωρησαν οτι ειναι ικανοι να τα καταφέρουν μόνοι τους. Ο χρονος θα δείξει εαν έπραξαν ορθά. Απο εκεί και πέρα ειναι δικαίωμα του καθενος να κάνει αυτό που νομίζει. Τα υπόλοιπα είναι περιτά. Αυτοι που ξέρουν πράγματα και καταστάσεις ήδη κατάλαβαν το λάθος τους. Εσυ που νομίζεις οτι εισαι ΔΙΑΓΟΡΙΤΗΣ θα το καταλάβεις σε λίγο. ΥΠΟΜΟΝΗ να έχεις μόνο….