Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Η Ρόδος έπαιξε φλορμπολ στην Πράγα!

Η Ρόδος έπαιξε φλορμπολ στην Πράγα!

0
Dodekanisos

Η πρώτη πανελλήνια ομάδα του φλόρμπολ, οι Αρχαίοι Φλορμπόλερς Ρόδου, ταξίδεψαν στην Πράγα της Τσεχίας από 7-13/11 για να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο τουρνουά ερασιτεχνών βετεράνων αθλητών του φλόρμπολ του κόσμου. Στην 11η χρόνια του τουρνουά συμμετείχαν 82 ομάδες μεταξύ των οποίων και η ομάδα της Ρόδου για πρώτη φορά.

Στους αγώνες του γκρουπ η ροδίτικη ομάδα έχασε 9-1 από την τσέχικη Sparta 66 (περσινή 3η), 6-1 από την σουηδική Frillesas και 12-1 από, την περσινή πρωταθλήτρια, την τσέχικη Hlasna. Στην φάση των 32 οι Αρχαίοι έχασαν από την σλοβακική Stupava με 13-3 αν και στο ημίχρονο το ματς ήταν 3-3.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ,σύμφωνα με τους διοργανωτές η “εξωτική” για το άθλημα, ομάδα της Ρόδου έπαιξε μέσα σε 24 ώρες και τους 4 αγώνες της χωρίς καμία αλλαγή όταν οι άλλες ομάδες έκαναν συνεχείς αλλαγές από ρόστερ 12-15 ατόμων.

Μάλιστα η ομάδα πήρε τα εύσημα των διοργανωτών, στο πάρτι λήξης, για την ανταγωνιστικότητα και για την επίτευξη των 6 γκολ συνολικά. Οι Αρχαίοι Φλορμπόλερς Ρόδου αποτελούνταν από τους Γιάννη Τέλογλου, Johan Vargas, Filip Rejda, Κοσμά Πρωτόπαπα, Robert Holas και Μάνο Παπουρδάνο.

Στο μέλλον η ομάδα, με την συμμετοχή περισσοτέρων αθλητών της, θα συμμετάσχει και σε άλλους διεθνείς αγώνες στο πλαίσιο ανάδειξης του αθλήματος.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments