Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Ρόδος – Ατσαλένιος (pics)

Ρόδος – Ατσαλένιος (pics)

6
DSC00228
Dodekanisos

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την αναμέτρηση της Ρόδου με τον Ατσαλένιο που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2 – 1.

 {yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2016_2017/rodos/rodos_atsalenios] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Κωστας
Κωστας
7 years ago

Βλεποντας τις εικονες, υπολογιζω οτι δεν πρεπει να βρισκοντουσαν περισσοτεροι απο 200-300 φιλαθλοι. Καποιοι λενε οτι φταιει η ΕΠΣΔ που ορισε την ιδια ωρα παιχνιδια του τοπικου. Προφανως και στα εν λογω παιχνιδια, οι φιλαθλοι κατεκλυσαν τα γηπεδα και δημιουργησαν το αδιαχωρητο!!!Προτιμησαν Α’ και Β’ τοπικου απο Γ’ Εθνικη!!! ΡΕ καντε μας τη χαρη επιτελους! Ο κοσμος εχει απαξιωσει τις συγκεκριμενες ομαδες! Παρτε το χαμπαρι!!!

Rodosfc
Rodosfc
7 years ago

[quote name=”Κωστας”]Βλεποντας τις εικονες, υπολογιζω οτι δεν πρεπει να βρισκοντουσαν περισσοτεροι απο 200-300 φιλαθλοι. Καποιοι λενε οτι φταιει η ΕΠΣΔ που ορισε την ιδια ωρα παιχνιδια του τοπικου. Προφανως και στα εν λογω παιχνιδια, οι φιλαθλοι κατεκλυσαν τα γηπεδα και δημιουργησαν το αδιαχωρητο!!!Προτιμησαν Α’ και Β’ τοπικου απο Γ’ Εθνικη!!! ΡΕ καντε μας τη χαρη επιτελους! Ο κοσμος εχει απαξιωσει τις συγκεκριμενες ομαδες! Παρτε το χαμπαρι!!![/quote]
Εσυ ποια ομάδα υποστηρίζεις ;βασικά σε ποιο παιχνίδι ισούν;

Κωστας
Κωστας
7 years ago

[quote name=”Rodosfc”][quote name=”Κωστας”]Βλεποντας τις εικονες, υπολογιζω οτι δεν πρεπει να βρισκοντουσαν περισσοτεροι απο 200-300 φιλαθλοι. Καποιοι λενε οτι φταιει η ΕΠΣΔ που ορισε την ιδια ωρα παιχνιδια του τοπικου. Προφανως και στα εν λογω παιχνιδια, οι φιλαθλοι κατεκλυσαν τα γηπεδα και δημιουργησαν το αδιαχωρητο!!!Προτιμησαν Α’ και Β’ τοπικου απο Γ’ Εθνικη!!! ΡΕ καντε μας τη χαρη επιτελους! Ο κοσμος εχει απαξιωσει τις συγκεκριμενες ομαδες! Παρτε το χαμπαρι!!![/quote]
Εσυ ποια ομάδα υποστηρίζεις ;βασικά σε ποιο παιχνίδι ισούν;[/quote]
Εγω ειμαι απο χωριο, μακρυα απ’την πολη. Το πού ημουν εγω και ποια ομαδα υποστηριζω, δεν θα επρεπε να σε προβληματισει, αλλα το γεγονος οτι οι κατοικοι της πολεως, 60-65000 ειναι, απαξιωνουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ τις ομαδες, Ροδο ΚΑΙ Διαγορα! Εαν δεν σε καλυψα, δεν μπορω να κανω αλλιως, ανωνυμε φιλαθλε της Ροδου. Να αναρωτηθεις γιατι και για ποιους λογους εχεις 200-300 φιλαθλους σε καθε σχεδον παιχνιδι… Καληνυχτα και καλο υπνο.

ΡΟΔΟΣ
ΡΟΔΟΣ
7 years ago

Κοιταξτε να δειτε τελος τα παρακαλια.Η ομαδα βρισκεται στη Γ εθνικη και οποιος αγαπαει το ποδοσφαιρο και το νησι του να ερθει να στηριξει την ομαδα.Δικαιολογιες τελος.Ουτε κανεις θα φερει τον κοσμο με το ζορι ουτε γινεται να ψαχνουμε φαντασματα καθε φορα οτι κατι φταιει.Το κεφαλι το ξερο του Ροδιτη φταιει που παντα θα βρει να πει οτιδηποτε για να κρινει αλλα στο γηπεδο πουθενα.Περσυ παιζαμε τρομερο ποδοσφαιρο το καλυτερο εδω και χρονια και ειμασταν 300-400 ατομα φετος 600-700 και αν του πεις του αλλους γιατι δεν ερχεσαι θα σου βρει ενα σωρο δικαιολογιες του κωλου. Οποτε δεν θα αναρωτηθουμε τιποτα εμεις φιλε αλλα ας αναρωτηθουν αυτοι που δεν ερχονται γιατι δεν ερχονται.Η ομαδα προχωραει και θα προχωραει ειτε με 600 ειτε με 4000.

iakovos
iakovos
7 years ago

[quote name=”ΡΟΔΟΣ”]Κοιταξτε να δειτε τελος τα παρακαλια.Η ομαδα βρισκεται στη Γ εθνικη και οποιος αγαπαει το ποδοσφαιρο και το νησι του να ερθει να στηριξει την ομαδα.Δικαιολογιες τελος.Ουτε κανεις θα φερει τον κοσμο με το ζορι ουτε γινεται να ψαχνουμε φαντασματα καθε φορα οτι κατι φταιει.Το κεφαλι το ξερο του Ροδιτη φταιει που παντα θα βρει να πει οτιδηποτε για να κρινει αλλα στο γηπεδο πουθενα.Περσυ παιζαμε τρομερο ποδοσφαιρο το καλυτερο εδω και χρονια και ειμασταν 300-400 ατομα φετος 600-700 και αν του πεις του αλλους γιατι δεν ερχεσαι θα σου βρει ενα σωρο δικαιολογιες του κωλου. Οποτε δεν θα αναρωτηθουμε τιποτα εμεις φιλε αλλα ας αναρωτηθουν αυτοι που δεν ερχονται γιατι δεν ερχονται.Η ομαδα προχωραει και θα προχωραει ειτε με 600 ειτε με 4000.[/quote]
pou tous eides tous 600-700 fetos mas douleveis?300-400 me to zori meso oro kai oi misoi tzapatzides.

rodosfc
rodosfc
7 years ago

[quote name=”Κωστας”]
Εγω ειμαι απο χωριο, μακρυα απ’την πολη. Το πού ημουν εγω και ποια ομαδα υποστηριζω, δεν θα επρεπε να σε προβληματισει, αλλα το γεγονος οτι οι κατοικοι της πολεως, 60-65000 ειναι, απαξιωνουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ τις ομαδες, Ροδο ΚΑΙ Διαγορα! Εαν δεν σε καλυψα, δεν μπορω να κανω αλλιως, ανωνυμε φιλαθλε της Ροδου. Να αναρωτηθεις γιατι και για ποιους λογους εχεις 200-300 φιλαθλους σε καθε σχεδον παιχνιδι… Καληνυχτα και καλο υπνο.[/quote]Καταρχάς με προβληματίζει γενικά η συμπεριφορά σου για το θέμα.Και αυτό δεν λέγεται απαξίωση . ίσως κάποιος σου έκανε κάτι απο την ομάδα ,αλλα ο κάποιος δεν είναι ολη η ΡΟΔΟΣ. όσο για τον κόσμο δεν ξέρω αν έχεις εμμονή και βλέπεις μόνο βιντεακια με την ΡΟΔΟ ή τον Διαγορα .δες και μεγαλύτερες κατηγορίες που ουτε εκει έχει κόσμο με περισσότερο πληθυσμό . ελπίζω επώνυμε φίλαθλε απο μακρύνω χωριό της Ρόδου να πάει η ομάδα σου σε μεγάλες κατηγορίες να δούμε αν όντως ισχύουν αυτα που λες.