Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ρόδος: Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση ποδηλάτου Historica

Ρόδος: Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση ποδηλάτου Historica

0
Dodekanisos

Με την προσέλευση πολλών παιδιών από την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση άνοιξε χθες τις πύλες της η έκθεση ποδηλάτου της Historica. H οποία γίνεται στη νέα πτέρυγα του «Νεστορίδειου» Μελάθρου. Χθες, κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας την έκθεση του παλιού ποδηλάτου επισκέφτηκαν τα παιδιά από τον «Πυθαγόρα», το 22ο Νηπιαγωγείο Ρόδου και το 1ο δημοτικό σχολείο στα Ασγούρου.

Σήμερα στην έκθεση θα βρεθούν παιδιά από το δημοτικό σχολείο της Κρεμαστής, το Γυμνάσιο Σορωνής, το 1ο δημοτικό σχολείο Ιαλυσού και το «Ροδίων Παιδεία». Τέλος, αύριο θα επισκεφτούν την έκθεση το 7ο δημοτικό σχολείο Ρόδου, το 2ο Πειραματικό δημοτικό σχολείο Ρόδου και το 1ο δημοτικό σχολείο στα Ασγούρου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των παιδιών στην έκθεση, έγιναν και δύο σημαντικά επιμορφωτικά σεμινάρια. Στο πρώτο με υπεύθυνο τον δάσκαλο κ. Χάρη Συργιάννη, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πολλά και σημαντικά πράγματα. Για την περιβαλλοντική μελέτη και προστασία του τόπου μας. Καθώς επίσης και για την χλωρίδα και πανίδα της Ρόδου. Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Πεταλούδων βρίσκεται δίπλα στους διοργανωτές της Historica και για μία ακόμη χρονιά. Δίνει πολύτιμες γνώσεις και πληροφορίες.

Το δεύτερο επιμορφωτικό σεμινάριο έγινε με ομιλητή τον διοικητή του τμήματος Τροχαίας Ρόδου κ. Γιώργο Στέργου. Μίλησε για την οδική συμπεριφορά και προστασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι αστυνομικοί με μοτοσυκλέτες της Τροχαίας Ρόδου συνόδευσαν τους μαθητές των δημοτικών σχολείων από την πλατεία Ακαδημίας μέχρι το «Νεστορίδειο». Ήταν μία από τις πιο όμορφες εικόνες της φετινής Historica.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ
Σήμερα στις 19:00 θα γίνουν τα εγκαίνια στην έκθεση του ιστορικού και παλιού ποδηλάτου στη νέα πτέρυγα του «Νεστορίδειου» Μελάθρου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments