Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ρόδος: Ανακοίνωση για τις ανανεώσεις

Ρόδος: Ανακοίνωση για τις ανανεώσεις

0
rodos endekada2
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή τις πρώτες ανανεώσεις της ομάδας, εξέδωσε η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος. Εκτός από τους παίκτες που αναφέραμε σε ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ στην ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά και ο νεαρός τερματοφύλακας Γιώργος Κουμέντος. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος, αναγνωρίζοντας ότι το προηγούμενο διάστημα χάθηκε σημαντικός χρόνος για την δημιουργία του νέου ρόστερ, με γρήγορες κινήσεις, έφτασε σε συμφωνία για την ανανέωση των συμβολαίων με πέντε παίκτες της ομάδας, μετά από συναντήσεις που προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Ετσι και τη νέα σεζόν θα παραμείνουν στο ρόστερ οι Σταμάτης και Γιώργος Καντιμοίρης, ο Μανώλης Ευγενικός, ο Δημήτρης Γκάιδας και ο Γιώργος Κουμέντος. Επίσης, ο Δημήτρης Γκάιδας θα αναλάβει και χρέη γυμναστή τη νέα σεζόν. Ενημερώνουμε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν σημαντικές ανανεώσεις για τις ακαδημίες. Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι οι κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας δεν σταματάνε εδώ και γι’ αυτό θα πρέπει να είναι σίγουροι οι φίλοι της ομάδας μας»
Πρόσληψη επίσημου λογιστή
«Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Σ. Ρόδος, ρίχνοντας ιδιαίτερο βάρος στο οικονομικό κομμάτι και στη σωστή διαχείριση των οικονομικών στοιχείων του συλλόγου, προχώρησε στην πρόσληψη του κυρίου Παπαβασιλείου Εμμανουήλ, ως επίσημου λογιστή της ομάδας. Ο κύριος Παπαβασιλείου θα είναι εκείνος ο οποίος θα κρατάει ενήμερα τα λογιστικά βιβλία της ομάδας, με τον μοναδικό στόχο της διοίκησης να είναι η απόλυτη διαφάνεια για το σύλλογο»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments