Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Ροδίων: “Στέργο, σου ευχόμαστε καλή πρόοδο. Εις το επανιδείν!”

Ροδίων: “Στέργο, σου ευχόμαστε καλή πρόοδο. Εις το επανιδείν!”

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή τον …αναγκαστικό αποχωρισμό ενός δικού του αθλητή (φεύγει για σπουδές), εξέδωσε η ομάδα μπάσκετ του Ροδίων Άθλησις. Αναλυτικά:

Σήμερα είναι μια δύσκολη και ταυτόχρονα χαρούμενη ημέρα  για την ομάδα μας . Ήρθε η ώρα να αποχωριστούμε τον αρχηγός μας (εφηβικό) , τον Στέργο  μας. Ο Στέργος Γαβαλάς ξεκίνησε το 2012 να αγωνίζεται με τα χρώματα του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις από την κατηγορία Μίνι και πλέον έφτασε να ηγείται του εφηβικού μας τμήματος αλλά και να αγωνίζεται με το αντρικό.

Πριν από λίγο καιρό πέρασε στην σχολή Ψηφιακής Βιομηχανίας στην Εύβοια και σήμερα πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση με τα χρώματα της ομάδας μας. Μια συγκινητική στιγμή, αφού αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες αλλά και τον προπονητή κ. Αριστοτέλη Χατζηφούντα , ο οποίος τον προπονεί από τα πρώτα του βήματα. Είναι πολύ ωραίο και ταυτόχρονα τιμητικό να βλέπεις αθλητές που γνωρίζεις από μικρή ηλικία ,όχι μόνο να εξελίσσονται αλλά να καταφέρνουν να συνδυάζουν την εκπαίδευση  με τον αθλητισμό και στο τέλος να επιτυγχάνουν και στα δύο. Στέργο, σου ευχόμαστε καλή πρόοδο και καλή συνέχεια στο άθλημα που τόσο αγαπάς. Εις το επανιδείν !

* Ο Στέργος είναι αδερφός Ανδρέα Γαβαλά ο οποίος επίσης έχει αγωνιστεί στην ομάδα του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις και αυτή την περίοδο εργάζεται ως προπονητής και γυμναστής στις ακαδημίες μπάσκετ της Α.Ε.Κ . στην Αθήνα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments