Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Ροδίων: “Πρωταθλητές στις καρδιές μας”

Ροδίων: “Πρωταθλητές στις καρδιές μας”

0
Dodekanisos

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του αντρικού τμήματος Μπάσκετ, το Ροδίων Άθλησις εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“θα θέλαμε να δηλώσουμε υπερήφανοι και πλήρως ικανοποιημένοι όχι μόνο από την αγωνιστική εικόνα αλλά για το ήθος και την αξιοπρέπεια των αθλητών μας οι οποίοι τίμησαν την φανέλα του σωματείου μας από την πρώτη μέχρι την τελευταία αγωνιστική.
Μια ομάδα που στήθηκε εξολοκλήρου με τις επιλογές του προπονητή μας Αριστοτέλη Χατζηφούντα και ολοκλήρωσε μια χρόνια 100% επιτυχημένη.
Όμορφο Μπάσκετ, σεβασμός στον αντίπαλο, γεμάτο γήπεδο, αήττητοι εντός έδρας και φυσικά «μια παρέα» είναι κάποια από στοιχεία που μας χάρισαν την φετινή χρόνια.

Εμείς σαν Διοίκηση το μόνο που είχαμε να κάνουμε ήταν να τους ακολουθήσουμε και να στηρίξουμε αυτό που ήθελαν να κάνουν.
Μια χρόνια τιμητική για όλους μας.
Για το λόγο αυτό η Διοίκηση αποφάσισε να τιμήσει αυτή την ομάδα, αυτή την παρέα ,για …πάντα!

Από σήμερα, τα πρόσωπα αυτών των αθλητών και του προπονητή μας θα «ντύσουν» την είσοδο του κλειστού γηπέδου του αθλητικού κέντρου ΡΟΔΙΩΝ άθλησις .
Μετά το αντρικό τμήμα βόλεϊ, το οποίο μας χάρισε πολλές συγκινήσεις στην Α2 Εθνική κατηγορία, ήρθε η σειρά των αθλητών αυτού του τμήματος να μπουν σε περίοπτη θέση στο Hall of Memories του γηπέδου μας ,για τα επόμενα χρόνια και να δείχνουν τον δρόμο στους νεότερους.
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε γι’αυτά τα παιδιά.
Σας ευχαριστούμε!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments