Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Ροδίων Άθλησις: “Έτσι έχουν τα πράγματα”

Ροδίων Άθλησις: “Έτσι έχουν τα πράγματα”

0
Dodekanisos

Από τη διοίκηση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ροδίων Άθλησις πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Μετά την ανάγνωση άρθρων, σχετικών με τις εξελίξεις στο τμήμα βόλεϊ του σωματείου μας, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στους φίλους της ομάδας μας τα παρακάτω :

Το «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» έχει ήδη συνάψει συμφωνία με προπονητή ,ο οποίος ενδεχομένως δώσει το «παρών» στον προσεχή αγώνα μας με τον Πανερυθραϊκό στην Αθήνα.
Ο αθλητής-ιατρός κ. Μαυροβουνιώτης Αργύρης, παρά το ότι μας διαβεβαίωσε στην έναρξη της χρονιάς, ότι προτεραιότητα γι’αυτόν αποτελεί το βόλεϊ, πριν από λίγες ημέρες μας ενημέρωσε αιφνιδίως, πως θα πρέπει να αποχωρήσει εσπευσμένα από τη Ρόδο επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους, δημιουργώντας παράλληλα προβλήματα στο Νοσοκομείο Ρόδου .
Σε μια τέτοια σημαντική απόφαση ζωής, δε θα μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο παρά το ότι η αποχώρησή του τη δεδομένη στιγμή, ήταν αντιεπαγγελματική τόσο απέναντι στους υπόλοιπους συναθλητές όσο και στη διοίκηση του σωματείου.

Δώσαμε το περιθώριο στο αθλητή-ιατρό κ. Μαυροβουνιώτη να προχωρήσει σε ανακοίνωση στον τύπο ,αναφέροντας τους πραγματικούς λόγους αποχώρησής του ώστε να μη δημιουργηθούν «σύννεφα» αμφιβολίας και αμφισβήτησης σχετικά με θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της ομάδας.
Δυστυχώς ο κ. Μαυροβουνιωτης αποφάσισε να σιωπήσει.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλους τους υπόλοιπους αθλητές μας οι οποίοι με την έως τώρα συμπεριφορά τους δείχνουν τον επαγγελματισμό τους .
Ο αρχικός μας στόχος παραμένει ο ίδιος.
Θεωρούμε πως η ηρεμία στην ομάδα μας έχει επανέλθει και οι αθλητές μας είναι άξιοι και έτοιμοι να φέρουν εις πέρας τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει από κοινού, από την αρχή της χρονιάς.

Καλή χρόνια και καλή συνέχεια!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments