Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ροδίων Άθλησις: Επίσημο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητικού Χορού

Ροδίων Άθλησις: Επίσημο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητικού Χορού

0

Ακόμη μια μεγάλη στιγμή για το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις! Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε, “μετά την απόκτηση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης από την ΓΓΑ στα αθλήματα του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου, του βόλεϊ, της κολύμβησης, της ρυθμικής και της  ενόργανης γυμναστικής ήρθε η ώρα να προστεθεί ένα ακόμη Ολυμπιακό άθλημα και είναι αυτό του cheerleading. Το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις από σήμερα είναι το 1ο σωματείο στα Δωδεκάνησα και μοναδικό, το οποίο είναι επίσημο μέλος της Ελληνικής ομοσπονδίας αθλητικού χορού με ειδική αθλητική αναγνώριση από την ΓΓΑ αθλητισμού και μπορεί να συμμετέχει σε Πανελλήνιους και Περιφερειακούς αγώνες.

Προκειμένου ένα σωματείο να συμπεριληφθεί στην λίστα αυτή, θα πρέπει εκτός από ενεργούς αθλητές να απασχολεί και προπονητή με την συγκεκριμένη ειδικότητα και άδειας ασκήσεως στο συγκεκριμένο άθλημα. Το σωματείο μας έχει την τιμή να έχει στις τάξεις του την μοναδική προπονήτρια cheerleading στα Δωδεκάνησα, κ. Χρύσα Ουζουνίδου, η οποία αυτή την περίοδο προετοιμάζει μαζί με την κ. Χριστίνα Παρίση, το αγωνιστικό τμήμα για τους επικείμενους αγώνες στην Αθήνα.

Με την προσθήκη αυτή, το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις φτάνει τα 7 Ολυμπιακά αθλήματα με ειδική αθλητική αναγνώριση. Έτσι, ανεβαίνει ακόμη υψηλότερα στην Πανελλήνια λίστα των σωματείων με τα περισσότερα αθλήματα και ίσως το μοναδικό σωματείο της περιφέρειας, εκτός από την Αθήνα, την  Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, με 7 Ολυμπιακά αθλήματα στην λίστα της ΓΓΑ (δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος όλων των σωματείων). Μια μεγάλη διάκριση και ταυτόχρονα μεγάλη  ευθύνη να συνεχίσουμε την βελτίωση των παροχών και την εξέλιξη προπονητών και εγκαταστάσεών μας προς όφελος των 1800 μελώνπου μας δείχνουν εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστούμε!”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments