Αρχική Προγνωστικά Ρίσκο που… πληρώνει καλά στο Europa League!

Ρίσκο που… πληρώνει καλά στο Europa League!

0
pas gianina
Dodekanisos

Βρείτε καθημερινά στο Foxbet.gr αναλύσεις και προγνωστικά για όλες τις αναμετρήσεις του κουπονιού, αλλά και τον αναλυτικό οδηγό των στοιχηματικών εταιριών, όπως η Betshop!

ΠΑΣ Γιάννινα – Οντ
Μεγάλη γιορτή στα Γιάννενα! Ναι μεν ο ΠΑΣ βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας, ωστόσο άπαντες γιορτάζουν για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα στην ιστορία του συλλόγου. Ο ΠΑΣ δεν βρέθηκε στα πλέι οφ, πήρε, όμως, την άδεια να παίξει στην Ευρώπη λόγω του Πανιωνίου που δεν τα κατάφερε. Η ομάδα θα παρουσιαστεί με πολλές αλλαγές, καθώς αποχώρησαν βασικοί και αποκτήθηκαν νέοι, με τον Γιάννη Πετράκη να συνεχίζει σταθερά στο 3-5- 2. Από την άλλη, η Οντ Γκρένλαντ είναι πιο έτοιμη. Στα τελευταία της ματς μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Τι ποντάρουμε; Κλειστό παιχνίδι περιμένουμε, γι' αυτό θα κρατήσουμε την ισοπαλία στο ημίχρονο. Διαβάστε στο Foxbet.gr το ρεπορτάζ όλων των αναμετρήσεων του Europa League.

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ – Ομόνοια
Το πρωτάθλημα στο Ισραήλ δεν έχει ακόμα ξεκινήσει, ωστόσο η Μπεϊτάρ έχει επίσημα ματς στα πόδια της, καθώς στον προηγούμενο γύρο κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλόμποντα με νίκη 1-0 στην Ιερουσαλήμ, έπειτα από το 0-0 στο πρώτο παιχνίδι. Ρυθμό έχει και η Ομόνοια, που δυσκολεύτηκε αλλά πήρε την πρόκριση επό της Μπάλαντς στην προηγούμενη φάση του Europa League. Δεν περιμένουμε να παιχτεί ποδόσφαιρο στην Ιερουσαλήμ τόσο λόγω του σταδίου της προετοιμασίας που βρίσκονται οι δύο ομάδες αλλά και λόγω της κακής κατάστασης που βρίσκεται ο χλοοτάπητας του γηπέδου. Under 2.5 σε συνδυασμό με την ισοπαλία η επιλογή μας. Αναλύσεις και εκτιμήσεις για όλα τα ματς του Europa League στο Foxbet.gr.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments