Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Ρίγη συγκίνησης στην παρέλαση (pics)

Ρίγη συγκίνησης στην παρέλαση (pics)

0
Dodekanisos

Εντυπωσιακή η επίδειξη του f16

Έχοντας τον καιρό για σύμμαχο, εκατοντάδες  συμπολίτες μας, παραβρέθηκαν σήμερα και παρακολούθησαν την μεγαλειώδη παρέλαση, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης μας, όπου την παράσταση “έκλεψε” η αεροπορική επίδειξη του πιλότου του f16 που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Σούδας και σε λίγα λεπτά βρέθηκε πάνω από την Ρόδο  προκαλώντας ρίγη συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας.

Με κινηματογραφικούς ελιγμούς, κυριάρχησε στους αιθέρες καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους, κάνοντας αισθητή την παρουσία του σε όλες τις συνοικίες της πόλης, όπου οι κάτοικοι, ακούγοντας τον εκκωφαντικό θόρυβο βγήκαν στα μπαλκόνια τους, για να απολαύσουν το μοναδικό θέαμα.

Η αεροπορική όμως αυτή επίδειξη δεν είχε συμβολικό μόνο  χαρακτήρα αλλά και ουσιαστικό, διατρανώνοντας την ετοιμότητα της ελληνικής αεροπορίας και γενικότερα των ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας απέναντι  στην εκδήλωση  οποιασδήποτε απειλής.

Παρουσία της Φώφης Γεννηματά η παρέλαση
Με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά να ξεχωρίζει στην εξέδρα των επισήμων και με την συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής, στρατιωτικής και θρησκευτικής ηγεσίας  πραγματοποιήθηκε με κάθε λαμπρότητα η σημερινή παρέλαση, στην οποία συμμετείχαν εκτός  από τους  μαθητές όλων των βαθμίδων , τα σώματα ασφαλείας και εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων.
Ο φετινός εορτασμός της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στον εθνικό κορμό είχε επίκαιρα μηνύματα αναφορικά με την ελευθερία των λαών και  την προστασία της εδαφικής μας ακεραιότητας, απέναντι στην φρενίτιδα της τουρκικής πολεμικής μηχανής, που συνεχίζει να βρυχάται, ορεγόμενη τα κάλλη του Αιγαίου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments