Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ρίχνει τους τόνους, στέλνει το μήνυμα ενόψει της συνέχειας!

Ρίχνει τους τόνους, στέλνει το μήνυμα ενόψει της συνέχειας!

0
Dodekanisos

Ανάρτηση μέσω της οποίας ρίχνει τους τόνους που ανέβηκαν μετά το παιχνίδι απέναντι στην Καλαμάτα και στέλνει το μήνυμα ενόψει της συνέχειας, έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ρόδος Αντώνης Μαρτίνης στο επίσημο προφίλ που διατηρεί ο σύλλογος σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Αναλυτικά:

“Όταν πονάω, έχει τρόπο να με φτιάχνει. Όταν κερδίζει είναι σαν να γκρεμίζω τα όνειρα των άλλων.
Είναι σαν να κερδίζω το αύριο και το μέλλον. Όταν είναι χαμηλά, θέλω να την πάρω στον ουρανό.
Όταν ξεκινήσαμε, αποφάσισα πως με κάθε θυσία θα την πάω στο τέρμα, στο πιο ψηλό σκαλοπάτι. Όταν ξεκινούσαμε, είπα πως έχω ραντεβού, να φέρω στη Ρόδο Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Όταν κερδίζουμε νιώθω πως το όνειρο αυτό είναι κοντά, δίπλα μου. Όταν παλεύουμε, παλεύουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να καταφέρουμε έναν μεγάλο στόχο.
Λοιπόν, με αφορμή την επέτειο της Νέας Σμύρνης, την επέτειο της μεγαλύτερης μετακίνησης ενεργού πληθυσμού από τη Ρόδο προς άλλη περιοχή της χώρας εν καιρώ ειρήνης αλλά και πολέμου, θέλω να σας πω πως σας χρειαζόμαστε ξανά όλους κοντά: Ηρθε η μεγάλη ώρα για να καταφέρουμε τους στόχους.

Μαζί δεν τα είπαμε και δεν τα συμφωνήσαμε;

Όποια ατυχία δεν μας σταματά, έχουμε πείσμα κι έχουμε και θέληση: ΤΗ ΡΟΔΟ ΨΗΛΑ, όσο ψηλά γίνεται.

ΤΩΡΑ γνωρίζουμε και κάτι που ως τώρα δεν το υπολογίζαμε. Είναι η Ρόδος μας, ο τόπος μας, ένας από τους πλέον πολυκατοικημένους τόπους στην Ελλάδα με την ομάδα μας σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν θέλω να αναφερθούμε στις άλλες ομάδες της περιοχής, γιατί ΡΟΔΟΣ είναι ΜΟΝΟ μία.

Άρα, έχουμε κόσμο, κόσμο που περιμένει!

Από την Κυριακή αρχίζουν τα εύκολα. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Τα είπαμε, τα συμφωνήσαμε, κάθε χρόνο μια άνοδο. ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ.

Στην τέταρτη και την φαρμακερή, έχουμε ραντεβού στο Καραϊσκάκη, στο ΟΑΚΑ, στης ΑΕΚ το γήπεδο, στην Τούμπα! Πάρτε ανάσα και πάμε ΟΛΟΙ μαζί να στηρίξουμε την ομάδα μας. Τ’ όνειρο ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Έχουμε κι εμείς ευθύνη και χρειάζεται και τη δική μας συμμετοχή η δική μας ομάδα!
ΕΙΜΑΙ ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ…”

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments