Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ρεμπούλη: «Είμαι πολύ ικανοποιημένη»

Ρεμπούλη: «Είμαι πολύ ικανοποιημένη»

0
rebouli rania
Dodekanisos

Ικανοποιημένη από την παρουσία της στους πρόσφατους Βαλκανικούς αγώνες στίβου που έγιναν στην Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας αλλά και γενικότερα από τη φετινή χρονιά, δηλώνει στο news12 η Ουρανία Ρεμπούλη (στη φωτογραφία δεξιά). Η αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων της Λέρου αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα «καλύτερα ονόματα» του κλασικού αθλητισμού της Δωδεκανήσου και φέτος για μια ακόμα χρονιά προσπάθησε να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Μιλώντας για τους αγώνες της Βουλγαρίας μας είπε:
«Οι Βαλκανικοί αγώνες που φιλοξενήθηκαν φέτος στην Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας ήταν αρκετά ικανοποιητικοί παρά τις δυσμενείς καταστάσεις που επικρατούν. Ο αγώνας αυτός ήταν ο τελευταίος της φετινής χρονιάς μου, όπου το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό παρά τους συνεχείς αγώνες και την κούραση τον τελευταίο ένα μήνα»
Η Δωδεκανήσια αθλήτρια πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Είμαι αρκετά ευχαριστημένη για τις φετινές μου επιτυχίες παρά τις ατυχίες που με συνόδευσαν σε κάποιες διεθνείς διοργανώσεις πριν λίγο καιρό. Οι στόχοι συνεχίζουν να διατηρούνται στο ίδιο επίπεδο και ακόμη καλύτερα εάν είναι εφικτό, έχοντας πάντα την υγεία μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments