Αρχική Αθλητικά νέα Ρεκόρ και αριθμοί από την 19η αγωνιστική της Super League

Ρεκόρ και αριθμοί από την 19η αγωνιστική της Super League

0
@SPORT24GR
Dodekanisos

Με το παιχνίδι της Τρίπολης ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική, όπου για τέταρτη φορά στη φετινή σεζόν είχαμε τέσσερις νίκες φιλοξενούμενων στα επτά παιχνίδια του προγράμματος. Συνολικά έχουμε ως τώρα 41 νίκες φιλοξενούμενων, ποσοστό 32,5%). Σκόραραν οι μισές ομάδες, αλλά τα τέσσερα του Παναιτωλικού και τα τέσσερα του ΠΑΟΚ βοήθησαν να φτάσει η αγωνιστική στα 16.

Η επίσημη ιστοσελίδα της Super League, κατάφερε να ξεχωρίσει ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία και ρεκόρ από την 19η αγωνιστική.

300… γκολ παθητικό εκτός έδρας έφτασε ο Παναιτωλικός, με τα δύο του Νέιρα στο Ηράκλειο, αλλά δεν του κόστισαν. Ο Παναιτωλικός έχει εκτός έδρας 185 αγώνες, 24 νίκες, 51 ισοπαλίες και 110 ήττες, ενώ τα γκολ του είναι 118 υπέρ και 300 κατά.

200… αγώνες στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο έφτασε ο Ευθύμης Κουλούρης και ταυτόχρονα τους 100 στη Super League. Ο πρώτος σκόρερ της σεζόν 2018-19 έχει 83 αγώνες με τον ΠΑΟΚ, 53 με τον Ατρόμητο, 39 με την Τουλούζ και 25 με την Ανόρθωση.

88… αγώνες χωρίς γκολ ήταν ο Χοσέ Λουΐς Βαλιέντε του Αστέρα Τρίπολης, μέχρι που πέτυχε το νικητήριο επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Είχε να σκοράρει από το Μάρτιο του 2019.

30… γκολ στη Super League με τη φανέλα του Ολυμπιακού έφτασε ο Γιώργος Μασούρας, σε 89 συμμετοχές. Είναι ο 31ος ποδοσφαιριστής του που φτάνει αυτό τον αριθμό στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League.

17… διαφορετικά σκορ έχουμε ήδη στο πρωτάθλημα, με την εμφάνιση του 4-2 στο Ηράκλειο, για πρώτη φορά φέτος.

10… γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στη Super League έφτασε ο Σβέριρ Ίνγκασον. Έγινε ο πρώτος ξένος σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ στην ιστορία του, που φτάνει διψήφιο αριθμό γκολ.

3… είναι πλέον οι ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερη ηλικία από το Μπρούνο Άλβες στην κατηγορία. Ο Πορτογάλος ξεπέρασε για μια μέρα τον Φώτη Στρακόσα και τώρα κυνηγά τον Αντώνη Νικοπολίδη και συνεχίζοντας να παίζει, θα τον πιάσει σε 40 ημέρες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments