Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ρεαλιστής ο Μανωλάς

Ρεαλιστής ο Μανωλάς

0
manolas mixalis
Dodekanisos

Απόλυτα ρεαλιστής και προσγειωμένος είναι ο
τεχνικός του Ηρακλή Μαριτσών Μιχάλης Μανωλάς ενόψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Φοίβο
Κρεμαστής για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Ο έμπειρος τεχνικός ξέρει ότι το μεγάλο φαβορί είναι οι αντίπαλοι οι οποίοι δείχνουν πάρα πολύ δυνατοί και ασταμάτητοι. Κάνοντας δηλώσεις στην «δσπορ» τόνισε τα εξής:
«Θα ήταν καλύτερο να παίζαμε αυτή τη στιγμή ένα ευκολότερο παιχνίδι μετά τη νίκη επί του Κλεάνθη. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι όμως και πρέπει να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα. Το παιχνίδι την χρονική στιγμή που γίνεται είναι κρίσιμο όμως η μεγάλη βαθμολογική διαφορά που έχουμε με τον Φοίβο δεν μας επιτρέπει να σκεπτόμαστε τίποτα περισσότερο από το ότι θα πάμε εκεί για να παλέψουμε μέχρι εκεί που μπορούμε».
Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως μια πιθανή ήττα θα περιπλέξει τα πράγματα σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση παραμονή, απάντησε:
«Τα πράγματα θα περιπλακούν αν γνωρίσουμε μια ήττα από ομάδα που είναι κοντά με εμάς στην βαθμολογία. Από τον Φοίβο και να χάσουμε δεν θα περιπλακεί κάτι.
Είναι από τα παιχνίδια που δεν τα έχουμε στο πρόγραμμα με αυτά που πρέπει να κερδίσουμε. Θα παίξουμε ελεύθερα και ότι βγει. Νομίζω ότι μετά την αναμέτρηση με τον Φοίβο, ακολουθούν άλλες που είναι πιο βατές για εμάς για να πάρουμε κάτι.
πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατική

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments