Αρχική Αθλητικά νέα Real Zaragoza: Το ρεκόρ με τις εννιά σερί ισοπαλίες

Real Zaragoza: Το ρεκόρ με τις εννιά σερί ισοπαλίες

0
heraldo.es
Dodekanisos

Την φετινή χρονιά ο αισιόδοξος φίλαθλος της Zaragoza βλέπει ότι η ομάδα είναι αήττητη εδώ και εννιά αναμετρήσεις. Ο απαισιόδοξος φίλαθλος της Zaragoza βλέπει ότι η Real έχει να κερδίσει εννιά ματς.

Η ιστορική Real Zaragoza, λοιπόν την φετινή σεζόν έχει σπάσει κάθε ρεκόρ. Παρένθεση. Αν αναρωτιέστε γιατί ισχυρίζομαι ότι η Ισπανική ομάδα είναι ιστορική, ο λόγος έχει να κάνει με την ιστορία που διαθέτει. Και επειδή αρκετοί θα μιλήσουν για τους τίτλους ας τους μετρήσουμε. Έξι κατακτήσεις κυπέλλου Ισπανίας και οκτώ φορές φιναλίστ. Μία φορά κάτοχος του σούπερ καπ και άλλες δύο φιναλίστ. Στην Ευρώπη; Νικήτρια και φιναλίστ στο κύπελλο διεθνών εκθέσεων. Νικήτρια στον τελικό του κυπέλλου κυπελλούχων κόντρα στην Άρσεναλ. Τέλος, φιναλίστ του σούπερ καπ Ευρώπης κόντρα στον Άγιαξ. Κλείνει η παρένθεση. 

Το «στοιχειωμένο» ρεκόρ με τις ισοπαλίες

Την φετινή χρονιά συμβαίνει το εξής παράδοξο με την Real Zaragoza. Ένα γεγονός το οποίο μπορεί να έχει περάσει στα «ψιλά». Πριν από το προχθεσινό ματς κόντρα στην Mirandes, η Zaragoza είχε οκτώ σερί ισοπαλίες! Στην αναμέτρηση με την Mirandes ήταν μπροστά στο σκορ από το… πρώτο λεπτό. Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 96′ μαντέψτε τι έγινε! Κι όμως, ισοφάρισε σε 1-1 η Mirandes. Κάπως έτσι οι σερί ισοπαλίες έγιναν εννιά. Φέτος, μετά το πέρας και της 13ης αγωνιστικής έχει ρεκόρ 1-10-2! 

Όπως πληροφορήθηκα από την εφημερίδα kingbet, διαχρονικά, στην Ισπανία είχαν οκτώ σερί ισοπαλίες τρεις σύλλογοι. Ο λόγος για τις Badajoz, Leganes και Mallorca. Με την ένατη που απέσπασε, τις ξεπέρασε. Και ξανά μαντέψτε τι έγινε! Έπιασε εκείνη που κατείχε το απόλυτο ρεκόρ. Την Burgos από το 1978. Αλλά σε δύο σεζόν (Απρίλιο με Οκτώβριο). Ουσιαστικά, η Zaragoza με ακόμα μία ισοπαλία θα… σπάσει όλα τα ρεκόρ με δέκα σερί ισοπαλίες. 

Και φτάσαμε στο ζουμί της υπόθεσης! Με ποιον αγωνίζεται την Πέμπτη στην εμβόλιμη αγωνιστική της Segunda Division; Με την… Burgos! Και εκτός έδρας παρακαλώ. Άραγε ποια θα είναι η αντίδραση των δύο ομάδων; Θα μάθουμε την Πέμπτη. Πως τα φέρνει η ζωή κάποιες φορές…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments