Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ “Ραντεβού για το επόμενο χειμερινό ανοιχτό τουρνουά”

“Ραντεβού για το επόμενο χειμερινό ανοιχτό τουρνουά”

0
Dodekanisos

Η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου και ο νεοσύστατος σύλλογος «Jump Shoot Ρόδου»,συνδιοργανωτές μαζί με την ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου του 1ου Θερινού-Ανοικτού Εργασιακού Κυπέλλου 2022,μετά την απόλυτα επιτυχημένη ολοκλήρωση του τουρνουά “εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους σε όλους εκείνους που συνέβαλαν στη διεξαγωγή και διεκπεραίωση του τουρνουά-και μάλιστα μετά από 3 ολόκληρα χρόνια. Συγκεκριμένα:
-Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κύριο Παντελή Κουγιό, πρόεδρο της ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου, για την άριστη μεταξύ μας συνεργασία και για τις σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης που χτίστηκαν κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας μας για την ομαλή διεξαγωγή και τον προγραμματισμό του τουρνουά.
-Στον κύριο Αλέξανδρο Κολιάδη, πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, για την χορήγηση των επάθλων του τουρνουά και την κατανόηση που επέδειξε απέναντι στα αιτήματα μας κατά τη διάρκεια των συναντήσεων μας.
-Στον κύριο Νικόλαο Νικολή, αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και εντεταλμένο σε θέματα αθλητισμού, που αποτελεί για εμάς ένα σταθερό σύμμαχο και φίλο μας σε όλες τις προσπάθειες μας για τη διατήρηση και την περαιτέρω ανάπτυξη του εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ.
-Στο σύνδεσμο διαιτητών καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου και προσωπικά στον πρόεδρο, κύριο Σταύρο Νικηφορίδη, για την άριστη συνεργασία μας σε όλα τα επίπεδα και την άψογη διαιτητική κάλυψη των αγώνων.
-Στο σύνδεσμο κριτών καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου και προσωπικά στην πρόεδρο, κυρία Πένυ Παπακώστα, για τη γραμματειακή υποστήριξη όλων των αγώνων και τη διευθέτηση όλων των λεπτομερειών για την ομαλή έκβαση τους.
-Στους ιατρούς-φίλους μας, κυρίους Γιάννη Μιχαηλίδη και Αριστοτέλη Λάσπα, για την ιατρική κάλυψη όλων των αγώνων.
-Στην εταιρεία «ΒΑΠ Παντελής Κουγιός Α.Ε.Β.Ε» για τη χορήγηση όλων των νερών στους αθλητές και σε όλους τους εμπλεκόμενους κατά τη διάρκεια των αγώνων.
-Στην ψαροταβέρνα «Λιμανάκι» στα Κολύμπια και προσωπικά στον ιδιοκτήτη, κύριο Μιχάλη Καρακωνσταντή, για το δείπνο-γευστικές δημιουργίες που θα παραθέσει στην πρωταθλήτρια ομάδα κυριολεκτικά πάνω στο κύμα.
-Στην εταιρεία «Ούζο Αιγαίον», της οικογένειας Καμπυλαυκά, για την παροχή των ούζων που θα συνοδεύσουν το δείπνο των πρωταθλητών.
-Στην καφετέρια «Epavlis cafe»στην Παστίδα και προσωπικά στον ιδιοκτήτη, κύριο Σάββα Γιορδαμνή, για τα μπουκάλια-ποτά που θα παράσχει δίπλα στην πισίνα του «Epavlis»στη δευτεραθλήτρια ομάδα.
-Στην πιτσαρία «Buona Serra»και προσωπικά στον ιδιοκτήτη, κύριο Μάνο Κασιώτη,για το δείπνο που θα παραθέσει στην τριταθλήτρια ομάδα με γεύσεις και άρωμα Ιταλίας.
-Στα sites 12sports,news12,xxsports και τις έντυπες και ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων «Ροδιακή» και «Δημοκρατική» για την άμεση δημοσιογραφική κάλυψη και προβολή του τουρνουά.
 Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο χειμερινό ανοικτό-εργασιακό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης 2022-2023 με ημερομηνία έναρξης το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments