Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ράγισαν καρδιές στο ύστατο χαίρε!

Ράγισαν καρδιές στο ύστατο χαίρε!

0
delaportas kideia
Dodekanisos

Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, και παρουσία πλήθος κόσμου, έγινε σήμερα η κηδεία του 20χρονου συντοπίτη μας Φίλιππα Δελαπόρτα, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή.
Απαρηγόρητη η οικογένειά του! Η μητέρα του Δέσποινα, ο πατέρας του Άκης, ο αδελφός του Γιώργος και η αδελφή του Αθηνά.

Απαρηγόρητη και οι υπόλοιποι συγγενείς αλλά και οι φίλοι του, που ακόμη δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στο αδικοχαμένο παλικάρι.

Στο στερνό αντίο ήταν όλοι εκεί! Η πολιτική και αθλητική ηγεσία του τόπου μας, οι συμπαίκτες του, ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων, αλλά και παράγοντες σωματείων.

Κύριο, όμως, χαρακτηριστικό ο κόσμος. Ασφυκτικά γεμάτη η εκκλησία τόσο μέσα όσο κι έξω απ΄ αυτή. Πολύς κόσμος. Σχεδόν όλο το χωριό!

Θερμό και παρατεταμένο το χειροκρότημα μόλις ακούστηκε το «Αθάνατος».

Στιγμές συγκίνησης το γεγονός ότι το φέρετρο κρατούσαν στα χέρια τους οι συμπαίκτες του φορώντας τις φανέλες του Φοίβου.

Κι ακόμη πιο συγκλονιστική η στιγμή όταν ο κόσμος διαπίστωσε πως μπροστά στο φέρετρο βρισκόταν ο Ευθύμης Τζιβίλογλου, που χθες ήταν στην κηδεία του αδελφού του Γιάννη, (ήταν ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου), και σήμερα βρισκόταν στην κηδεία του φίλου και συμπαίκτη του.

Τέλος, δεν μπορεί κανείς να μην αναφέρει το γεγονός ότι στη νεκρώσιμη ακολουθία παρευρέθηκαν εκατοντάδες νέοι έντονα επηρεασμένοι από το θλιβερό περιστατικό, κρατώντας σχεδόν όλοι ένα λουλούδι για να το εναποθέσουν στο μνήμα του αγαπημένου τους φίλου και γνωστού.

Και όλοι τους ευχήθηκαν «Καλό Παράδεισο», και «να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε»!

πηγή φωτογραφίας και κειμένου: www.rodosinfonews.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments