Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ράδος: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»!

Ράδος: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»!

0
rados euthimis
Dodekanisos

Την αισιοδοξία ότι με τις προσθήκες των ποδοσφαιριστών που έγιναν, αλλά και με την επιστροφή των τραυματιών η Αναγέννηση Έμπωνας θα μπορέσει να εξασφαλίσει περισσότερους βαθμούς εξέφρασε ο τεχνικός των «πρασίνων». Μεταξύ άλλων ο Ευθύμιος Ράδος υπογράμμισε ότι μπορεί οι πιθανότητες να μην είναι με το μέρος τους (όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία), ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κατεβάσουν τα χέρια και ότι θα η Αναγέννηση θα παλέψει μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ευθύμιος Ράδος

Σε σχετική ερώτηση μετά την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Κλεάνθη, ο κ. Ράδος δήλωσε: «Ασφαλώς και δεν είμαι ικανοποιημένος από την ισοπαλία, καθώς θέλαμε να κερδίσουμε έναν από τους βασικούς μας αντίπαλους στην προσπάθεια μας για την παραμονή. Για τη συνεχεία είμαι αισιόδοξος ότι θα μπορέσουμε με την προσθήκες που έγιναν, αλλά και με την επιστροφή κάποιων τραυματιών ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς από ότι στον α’ γύρο. Ιδιαίτερα από τις ομάδες που έχουν κοινούς στόχους με μας».

Τέλος, όσον αφορά το αν υπάρχει αισιοδοξία ότι η Αναγέννηση θα μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία, ο ίδιος είπε: «Γνωρίζουμε ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας. Όμως δεν έχουμε σκοπό να παρατήσουμε την προσπάθεια μας και θα παλέψουμε μέχρι τέλος».

Υπενθυμίζεται ότι την φετινή χρονιά, η Αναγέννηση έχει τοποθετηθεί στον Α’ όμιλο της Α’ κατηγορίας. Μετά το πέρας 11 αγωνιστικών βρίσκεται στην τελευταία θέση με πέντε βαθμούς, όντας στο -2 από τον προτελευταίο Κλεάνθη και στο -3 από τον ένατο Ευκλή Σορωνής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments