Αρχική Αθλητικά νέα Ραδαμέλ Φαλκάο: Με τον αριθμό «3» στην Ράγιο Βαγιεκάνο;

Ραδαμέλ Φαλκάο: Με τον αριθμό «3» στην Ράγιο Βαγιεκάνο; [pic]

1
Dodekanisos

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο φαίνεται πως επέλεξε έναν αριθμό που δεν συνάδει για την θέση που αγωνίζεται στο ποδόσφαιρο. Ο Κολομβιανός επιθετικός της Ράγιο Βαγιεκάνο θα φοράει το νούμερο «3» στην φανέλα του. Κάτι που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα social media. 

Πριν από λίγες ημέρες, η νεοφώτιστη στη La Liga Ράγιο Βαγιεκάνο, ολοκλήρωσε μία τεράστια μεταγραφική κίνηση. Συγκεκριμένα, έκανε εκ νέου κάτοικο Ισπανίας τον 35χρονο επιθετικό Ραδαμέλ Φαλκάο.

Μπορεί η επιστροφή του, να προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού, ωστόσο μία απόφασή του προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ιστοσελίδα «sportbible», ο Φαλκάο επέλεξε να αγωνιστεί φορώντας τον αριθμό «3»! Πρόκειται για μία παράξενη επιλογή, καθώς ο Κολομβιανός αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. 

Προφανώς και ο αριθμός δεν «παίζει» τόσο σημαντικό ρόλο, όσο οι ικανότητες εντός αγωνιστικού χώρου. Ωστόσο η απόφαση αυτή προκάλεσε την αντίδραση κάποιων φιλάθλων.  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] τον αριθμό «3» στην Ράγιο Βαγιεκάνο. Στο άκουσμα αυτό, προκλήθηκαν κάποιες αντιδράσεις από τους φιλάθλους. Ωστόσο ο Κολομβιανός επιθετικός «έλυσε» το ιδιαίτερο […]