Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Τρίποντο” με Τριπολίτη η ΑΕ Κύπρου

“Τρίποντο” με Τριπολίτη η ΑΕ Κύπρου

0
Dodekanisos

Με ένα γκολ που σημείωσε ο Τριπολίτης στο 82′, η ΑΕ Κύπρου έλυσε το γόρδιο δεσμό και νίκησε τον ΑΟ Σύμης με 1 – 0 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Οι Συμιακοί παρά το ότι “κατέβηκαν” δώδεκα όλοι και όλοι, έκαναν μια φιλότιμη προσπάθεια και προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση, ενώ δεν απείχαν και πάρα πολύ από το να πάρουν τον βαθμό.

Με βάση πάντως τη συνολική παρουσία των δυο ομάδων, οι γηπεδούχοι δικαιούνταν το “τρίποντο” δεδομένου ότι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησαν ευκαιρίες και είχαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν πολύ νωρίτερα. Ίσως μάλιστα και να το είχαν καταφέρει αν δεν έπεφταν πάνω στον Τσαβαρή ο οποίος έκανε σωτήριες επεμβάσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού ήταν κάπως διαφορετική μιας και το παιχνίδι έμοιαζε περισσότερο ισορροπημένο ενώ έλειψαν και οι μεγάλες ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες.

Το γκολ
Το μοναδικό τέρμα λοιπόν σημείωσε ο Ίκαρος Τριπολίτης στο 82′. Ο έμπειρος επιθετικός, πήρε την μπάλα σχεδόν στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ένα ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Κωτσόπουλος, Αναστασοπούλου)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΥΠΡΟΥ: Τύρελης, Βασιλείου, Καστανίδης, Κενενούνης, Κοντογιώργος, Κονίδης (46′ Τραγάκης), Αμπελάς, Ροδίτης (83′ Χατζημιχάλης), Ismaliaj (33′ Καραγιάννης), Τριπολίτης, Πρέτζι (75′ Γουλόπουλος)
ΑΟ ΣΥΜΗΣ: Τσαβαρής, Ν. Χατζηπέτρος, Μ. Χατζηπέτρος, Τσίκκης, Α. Λεβεντέρης, Λινγκάσι, Καραγιάννης, Hoxha, Καραβαϊλης, Κουμπιάδης (76′ Π. Λεβεντέρης), Ζουρούδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments