Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Καθάρισε” ο Μ. Γεωργαλλής για τον Άγιο Ισίδωρο

“Καθάρισε” ο Μ. Γεωργαλλής για τον Άγιο Ισίδωρο

0
Dodekanisos

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Γεωργαλλή που πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του, ο Άγιος Ισίδωρος κέρδισε δύσκολα τον αξιόμαχο Πολύστρατο με 2 – 1 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας (2ος όμιλος).

Μετά από ένα κακό ποιοτικά πρώτο ημίχρονο, οι φίλαθλοι αποζημιώθηκαν στην επανάληψη καθώς παρακολούθησαν ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες. Και οι δυο ομάδες έπαιξαν επιθετικά και προσπάθησαν να σκοράρουν διεκδικώντας με αξιώσεις τη νίκη.
Το σκορ άνοιξε τελικά ο Μιχάλης Γεωργαλλής στο 70’ με πλασέ από κοντά (1 – 0) ενώ στο 80’ ο ίδιος παίκτης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 2 – 0 και έδωσε το σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 89’ μετά από σέντρα που έγινε στην περιοχή, ο Βονάκης προσπάθησε να διώξει άλλα έστειλε τη μπάλα κατά λάθος στα δίχτυα της ομάδας του και έτσι διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κάζας (Πλάτσης, Κουλουρίδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Χαλκιόπουλος, Κουτρούλης, Θεοδωρίδης (46’ λ.τ. Γεωργαλλής), Δημητράκης, Ταμπουράς, Κότσος, Παπανικολάου (90’+ Μόσχος Γ. ), Διακοπαρασκευάς, Διακοηλίας (60’ Κωνσταντινίδης), Μόσχος Ρ.
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Δημητρίου, Κούτρας (80’ Παπακώστας), Κατσιμπράκης, Αναστασιάδης, Γανωτάκης, Χατζημιχαήλ, Κανέλλης (46’ Νίκανδρος), Κωστίδης, Κυρίτσης (60’ Παπαβασιλείου), Παπαντωνίου (70’ Λυκοπάντης), Μπάλλας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments