«Γίνεται προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας»

0

Απάντηση στην πρόσφατη ανακοίνωση διαμαρτυρίας της ΑΕ ΔΙΑΣ δίνει η διοίκηση του Άρη Αρχαγγέλου η οποία με την σειρά της εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη διαιτησία στο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι.

Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την εκτενή ανακοίνωση της Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ, όπου γίνεται προσπάθεια στρέβλωσης της αλήθειας και μειώνεται η αξία μιας μεγάλης νίκης της ομάδας μας.

Γίνεται λόγος για πέναλτι που δε δόθηκε στον αντιπαλο, όπου ο ποδοσφαιριστής μας δεν έχει καμία επαφή με τον επιτιθέμενο παίκτη του ΔΙ.ΑΣ. Γίνεται λόγος, για ένα γκολ που δε μέτρησε το οποίο προέρχεται από λανθασμένη υπόδειξη κόρνερ, έπειτα από κεφάλια του Φονσέκα που κατέληξε άουτ. Γίνεται λόγος για λανθασμένη αποβολή στη φάση του 93’, όταν ο αμυντικός του ΔΙ.ΑΣ τραβάει από τη φανέλα τον επιθετικό μας, ο οποίος έμπαινε μόνος του στην περιοχή του αντιπάλου. Προς τιμήν του ο Βλαντιμίροφ δε διαμαρτύρεται καν στο διαιτητή, έπειτα από την αποβολή. Εκτός των άλλων, ο αρχηγός της ομάδας μας αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη στο 68’, έπειτα από τζαρτζάρισμα με επιθετικό του ΔΙ.ΑΣ.

Αδιάψευστος μάρτυρας είναι το βίντεο του αγώνα. Το φίλαθλο κοινό μπορεί να δει και να κρίνει.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο ΔΙ.ΑΣ. Η δυναμικότητα του αντιπάλου μας δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας.

Ευχαριστούμε το φίλαθλο κοινό για τη δυναμική παρουσία του στις εντός έδρας αναμετρήσεις μας!»

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

Συνδεθείτε με username ή email