Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Φαβορί είναι η Ρόδος”

“Φαβορί είναι η Ρόδος”

0
Dodekanisos

Τη Ρόδο ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου έχρησε ο προπονητής του ΔΙΑ της Κω Γιάννης Μανοπύσογλου σε δηλώσεις που έκανε στο news12 μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλυθιών. Αναλυτικά, η δήλωση του:

“Η νίκη του Απόλλωνα ήταν πέρα ως πέρα δίκαιη. Είχαμε τη τύχη να μπούμε μπροστά στο σκορ με ένα πολύ ωραίο γκολ αλλά αυτό δεν μας βοήθησε για τη συνέχεια. Δεν είχαμε κατοχή και καθαρό μυαλό. Για άλλο ένα παιχνίδι είμασταν κακοί εκτός έδρας. Ίσως στη συνέχεια αλλάξουν οι στόχοι μας αν συνεχίσουμε έτσι στα παιχνίδια μακριά από την Κω. Απαιτείται ηρεμία και συγκέντρωση. Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας δεν μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας ούτε τον τελευταίο της βαθμολογίας. Είμαστε τόσο διαφορετικοί στην έδρα μας όπου δεν μπορούμε να χάσουμε από κανέναν. Ο Απόλλλωνας ήταν μια ομάδα που δεν συγχωρούσε τα λάθη. Ίσως έπαιξε ρόλο και το αυτογκολ που δεχθήκαμε σε μια κρίσιμη στιγμή. Αλλά πιστεύω ότι ακόμα και αυτό το γκολ να μην ήταν πιθανότητα θα ήταν κάποιο άλλο. Βάση της απόδοσης μας δεν είχαμε καμιά τύχη. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα που είναι μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει”

Σε ερώτηση για το πόσο μεγάλο δρόμο έχει ακόμα το πρωτάθλημα, απάντησε:
“Η Ρόδος είναι το φαβορί. Ο Απόλλωνας, ο Ηρακλής και λίγο πιο πίσω είμαστε εμείς που έχουμε μεγαλύτερο δρόμο. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Πιο σταθερή δείχνει η ομάδα της Ρόδου. Δεν φθάνει μόνο να είμαστε καλοί εντός. Αν δεν αλλάξουμε το εκτός, δεν έχουμε καμία τύχη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments