Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Ευχαριστούμε το διαιτητή για τα …μαθήματα ζωής”

“Ευχαριστούμε το διαιτητή για τα …μαθήματα ζωής”

0
Dodekanisos

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο ΑΣ Χάλκης για να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Εθνικό στην Αρχίπολη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.

Αναλυτικά:

“Ο ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ πήρε μια ομολογουμένως δύσκολη αλλά συνάμα αισιόδοξη απόφαση για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά , να στελεχώσει ως επί των πλείστων την ομάδα με μικρά παιδιά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον διαιτητή του χθεσινού παιχνιδιού μας εκτός έδρας με τον Εθνικο Αρχιπολης , ο οποίος με τις αποφάσεις του έκανε δωρεάν μαθήματα ζωής στα παιδιά μας !
– Πρώτη ώρα ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ
Κανονικότατο γκολ στο 10” λεπτό ( κάμερα δεν υπήρχε αλλά η μαρτυρία του Αρχιπολενου Πολεμιστή και Προέδρου της ομάδας του Εθνικου Αρχιπολης , Αναστασιου Τσακιρη )με την φράση ”καθαρό γκολ “ τα λέει όλα.

-Δεύτερη ώρα ΜΑΘΗΜΑ ΒΙΑΣ
Δυο απευθείας κόκκινες κάρτες για βίαια μαρκαρίσματα , μετατράπηκαν σε ροζ !

-Τρίτη ώρα ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ

Στο 85 “ λεπτό ποδοσφαιριστής μας μετά από ακούσιο κτύπημα αντιπάλου με τον αγκώνα , έπεσε μέσα στην μεγάλη μας περιοχή σφαδάζοντας γεμάτος αίματα , όλοι φώναζαν “κτύπημα στο κεφάλι “ αλλά ο “ Δάσκαλος “ διαιτητής συνέχισε κανονικά το παιχνίδι εως ότου βγει η μπάλα πλάγιο άουτ , ο αθλητής μας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με κάκωση και του έγιναν 4 ράμματα κάτω ακριβώς από το μάτι !!
Τον ευχαριστούμε γιατί ειλικρινά δεν θα μπορούσαμε να διαπαιδαγωγήσουμε τα παιδιά μας τόσο ρεαλιστικά για την σκληρότητα του αθλήματος του ποδοσφαίρου αλλά και της ίδιας της ζωής.
Τώρα κλαιγανε τα παιδιά μας , στο επόμενο παιχνίδι με τον εν λόγο διαιτητή θα θυμώσουν , στο μεθεπόμενο θα γελανε σίγουρα !
Ελπίζουμε ο ΤΟΔ μετά την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρονιά να μην επιθυμεί η ποδοσφαιρική κοινωνία να γελαει με τα μέλη του !

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments