Αρχική Παιδικό “Είναι και αυτοί πρωταθλητές”

“Είναι και αυτοί πρωταθλητές”

0
Dodekanisos

Από φίλο μας αναγνώστη από τη Σορωνή, πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση που έχει να κάνει με την Παιδική ομάδα του Ευκλή.

«Τον Σεπτέμβριο του 2017 δεν ήξεραν πως  κατέβουν στο παιδικό πρωτάθλημα…. Τον Μάιο του 2018 έφτασαν μια ανάσα από την κατάκτηση

ΕΥΚΛΗΣ ΣΟΡΩΝΗΣ 2η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017-2018

Αν κάποιος το έλεγε τον περασμένο Σεπτέμβρη θα τον περνούσαν για τρελό. Και όμως 13 μικροί ήρωες εκ των όποιων οι 2 τερματοφύλακες ( 6 παιδιά του 2004 και 7 του 2005) κατάφεραν αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο. Με τη βοήθεια και μικρότερων παιδιών γενν2006,τερματισαν στη δεύτερη θέση στον Β’ όμιλο του πρωταθλήματος ΕΠΣ Δωδεκανήσου έχοντας την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση. Καλύτερη επίθεση ακόμη και από το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πρώτη του Ομίλου την ομάδα του ΑΡΕΝΑ. Στη διαδικασία των playoff στον πρώτο γύρο οι μάγκες με τα πράσινα έκαναν την έκπληξη κερδίζοντας από μια φορά τους πρώτους των 2 ομιλών (1η αγωνιστική ΕΥΚΛΗΣ-ΙΑΛΥΣΟΣ/ΠΑΣΤΙΔΑ 4-1 και 3η αγωνιστική ΕΥΚΛΗΣ-ΑΡΕΝΑ 1-0)και χάνοντας στις Καλυθιες από τον τοπικό ΑΠΟΛΛΩΝ με 3-2.Το μικρό ροστερ και τα πολλά παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή είχαν ως αποτέλεσμα την κούραση των παιδιών με αποτέλεσμα να 2 ήττες (4η αγωνιστική ΙΑΛΥΣΟΣ/ΠΑΣΤΙΔΑ-ΕΥΚΛΗΣ 3-1 και 5η αγωνιστική ΑΡΕΝΑ-ΕΥΚΛΗΣ 5-1).Την Κυριακή 3/6 ήξεραν πως με νίκη στο γήπεδο του Αγίου Σουλλα θα ήταν δεύτεροι. Ε και αυτό έκαναν, νίκησαν τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ με 5-1 και τερμάτισαν στη 2η θέση πίσω από την ομάδα του ΑΡΕΝΑ. Τι να πει κανείς για αυτά τα παιδιά και για όλους εκεί στη Σορωνη…….. Σίγουρα τα συγχαρητήρια είναι πολύ λίγα, οπότε πρόεδρε καλά θα κανείς μαζί με τη φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την ομάδα του προπαιδικου να κάνεις απονομή και στην ομάδα του παιδικού γιατί είναι και αυτοί πρωταθλητές».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments