Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Έχουμε καλή ομάδα, δεν πάμε για πρωτάθλημα”

“Έχουμε καλή ομάδα, δεν πάμε για πρωτάθλημα”

0
Dodekanisos

Ως επιβράβευση των πολύ καλών εμφανίσεων χαρακτήρισε τη νίκη επί του ΔΙΑ της Κω ο προπονητής του Απόλλωνα Καλυθιών Κώστας Καμπούρης με δηλώσεις που έκανε στο news12. Τόνισε παράλληλα ότι “ο Απόλλωνας δεν πάει για πρωτάθλημα”.

Αναλυτικά, η δήλωση του:

“Αυτή η νίκη είναι η επιβράβευση των καλών εμφανίσεων που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Εκτός από δυο παιχνίδια, με τον Ορφέα και τον Διγενή, σε όλα τα υπόλοιπα η απόδοση μας έχει κυμανθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Απέναντι στον ΔΙΑ επιβεβαιώσαμε την καλή φόρμα που έχουμε μέχρι τώρα. Είχαμε μια συγκεκριμένη τακτική. Καταφέραμε να κλείσουμε τα πλάγια που πιστεύω ότι είναι η δύναμη του ΔΙΑ. Χάσαμε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουμε και άλλα γκολ. Κάνουμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν τελειώνουμε όλες τις φάσεις”.

Σε ερώτηση για το αν ο Απόλλωνας μπορεί τελικά να διεκδικήσει τον τίτλο, απάντησε:
“Το έχω πει και στην αρχή. Είμαστε καλή ομάδα αλλά δεν είμαστε φαβορί για να ανεβούμε. Δεν είναι στόχος μας ο πρωταθλητισμός. Έχουμε καλή ομάδα και παίζουμε πάντα για να κερδίσουμε. Για να πας για πρωτάθλημα όμως θέλει πολλά πράγματα. Απαιτείται βάθος στον πάγκο και πολλές επιλογές. Μέχρι τώρα είμαστε καλά και δεν έχουμε πολλούς τραυματισμούς και τα καλύπτουμε εκ των έσω. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ όμως και χρειάζεται μεγάλο ρόστερ. Θα είμαστε μια από τις καλές ομάδες του τοπικού”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments