Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Χορταστικό” ματς στο Καρακόνερο

“Χορταστικό” ματς στο Καρακόνερο

0
Dodekanisos

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παίκτες του Ποσειδώνα Καρπάθου που επικράτησαν 3-2 της Σύμης στην πρεμιέρα της Α2 κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εντυπωσιακοί στο δεύτερο ημίχρονο, και με αντεπίθεση διαρκείας ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1-0 από το πρώτο μέρος.
Το παιχνίδι για τους τυπικά γηπεδούχους ξεκίνησε πολύ καλά αφού οι παίκτες της Σύμης κατάφεραν να προηγηθούν στο 6ο λεπτό του αγώνα με το Στεφάνου. Παρά την υπεροχή τους όμως στα πρώτα λεπτά, δεν κατάφεραν να σημειώσουν και δεύτερο έτσι ώστε να «κλειδώσουν» το υπέρ τους αποτέλεσμα.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Ποσειδώνα μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, και στο 60΄ ισοφάρισαν με το Χουβαρδά να σουτάρει έξω από την περιοχή. Εφτά λεπτά αργότερα ο Χατζημανώλης με κεφαλιά έφερε σε θέση «οδηγού» την ομάδα του κάνοντας το 2-1. Στο 79΄ ο Μηνάς Χάσκας με σουτ από τα αριστερά πέτυχε το 3-1 για την ομάδα του, ενώ στο 89΄ ο Σφήνας διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κατσιδώνης με βοηθούς τους Κόγκο και Κυρίτση.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Σύμη: Παπασάββας, Καψής, Λεβεντέρης, Τσαούσης, Στεφάνου, Παπανικολάου, Κολιαρός (46΄ Καραγιάννης), Τσίκκης, Χατζηιωάννου, Χάσκας (75΄ Σφήνας), Στεφάνου
Ποσειδώνας: Γαλάνης, Κριτσιώτης, Χατζημανώλης, Πεπελάζι, Χειράκης (46΄ Διακόπουλος), Φελουζής (67΄ Βασιλιώτης), Βαρδαούλης, Μ. Χάσκας, Χουβαρδάς, Κοιλιάρης, Χαλκιάς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments